Ποιος θέτει το δίλημμα 'Παυλόπουλος ή Σημίτης' και για ποιο λόγο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδέχτηκε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Στίβου ΑμΕΑ. Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, υποδέχτηκε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Στίβου ΑμΕΑ. Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Επίθεση στη Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε η Κατερίνα Παπακώστα υπερασπιζόμενη τον Προκόπη Παυλόπουλο και τη στάση του στην επίσκεψη Ερντογάν. Η ανεξάρτητη βουλευτής μιλώντας για τον προϋπολογισμό στη βουλή άστραψε και βρόντηξε με μια άνευ προηγουμένου επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη για τη συμφωνία της Μαδρίτης που όπως τόνισε, η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε «νόμιμα και ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας δίνοντάς της το δικαίωμα να διεκδικεί το μισό Αιγαίο» ενώ χαρακτήρισε «άθλια» τη συμφωνία του Ελσίνκι που αναγνώριζε «συνοριακές διαφορές» με την Τουρκία. Σ’ αυτό το πλαίσιο η Κατερίνα Παπακώστα υποστήριξε ότι ο κ. Παυλόπουλος ακύρωσε de facto αυτές τις συμφωνίες με την τοποθέτησή του και κάλεσε την κα Γεννηματά να πάρει θέση λέγοντας ότι «ο λαός οφείλει να γνωρίζει ποιός είναι με το Έθνος και την Πατρίδα και ποιος με τις άθλιες διατυπώσεις στις Συμφωνίες Μαδρίτης και Ελσίνκι»

SHARE:

24Media Network