Το χειροκρότημα στον Καραμανλή

ΑΘΗΝΑ-«Ελλάδα Ανταγωνιστική. Ανάπτυξη και Ποιότητα Παντού», είναι ο τίτλος του βιβλίου του πρώην υπουργού Δημ. Σιούφα. Στο βιβλίο παρουσιάζεται το μεταρρυθμιστικό και ριζοσπαστικό έργο του υπουργείου Ανάπτυξης στη διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, 204-2007.
Η παρουσιάση έγινε σήμερα Τετάρτη 1η Ιουνίου, στις 19:00μμ, στο Πολεμικό Μουσείο// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ .(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-«Ελλάδα Ανταγωνιστική. Ανάπτυξη και Ποιότητα Παντού», είναι ο τίτλος του βιβλίου του πρώην υπουργού Δημ. Σιούφα. Στο βιβλίο παρουσιάζεται το μεταρρυθμιστικό και ριζοσπαστικό έργο του υπουργείου Ανάπτυξης στη διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, 204-2007. Η παρουσιάση έγινε σήμερα Τετάρτη 1η Ιουνίου, στις 19:00μμ, στο Πολεμικό Μουσείο// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ .(EUROKINISSI-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Τελικά δεν έφτανε ο χώρος στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Νέας Σμύρνης όπου μίλησε χθες ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής σε εκδήλωση της τοπικής. Μετρήσαμε μάλιστα και πολλές ενδιαφέρουσες παρουσίες: Το γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας Σάκη Ιωαννίδη, τους πρώην υπουργούς Πάνο Παναγιωτόπουλο και Γεράσιμο Γιακουμάτο, τον πρώην εκπρόσωπο των κυβερνήσεων Καραμανλή Ευάγγελο Αντώναρο, μεταξύ άλλων. Το πιο ενδιαφέρον όμως ήταν το χειροκρότημα που έλαβε ο Καραμανλής όταν αναφερόμενος στη διεύρυνση (ως γνωστόν το ενδεχόμενο ένταξης στη ΝΔ στελεχών από άλλους χώρους όπως ο Λοβέρδος είχε θέσει ο Σαμαράς), ειπε ότι δε χρειαζόμαστε παλιούς πολιτικούς, αλλά πολλούς νέους πολίτες.

SHARE:

24Media Network