Το όνειρο που είχε από μικρός ο Λεβέντης

ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Τις προτάσεις για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, παρουσιάζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σστο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης στο Προαύλιο της Βουλής των Ελλήνων// Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Τις προτάσεις για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, παρουσιάζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σστο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης στο Προαύλιο της Βουλής των Ελλήνων// Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.(Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Στον αστερισμό της απλής αναλογικής κινείται ακόμη ο Βασίλης Λεβέντης. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κατά την εκδήλωση στη Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος δεν έχανε ευκαιρία να δηλώνει την ικανοποίησή του για το νέο εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει όμως στις μεθεπόμενες εκλογές. Στο τέλος της εκδήλωσης μάλιστα και ενώ οι άνδρες της ασφαλείας τον περίμεναν να εξέλθει από τη Βουλή ο κ. Λεβέντης εθεάθη στους διαδρόμους να μιλά στο τηλέφωνο επιχειρηματολογώντας στον συνομιλητή του υπέρ της απλής αναλογικής. «Από μικρός είχα όνειρο την απλή αναλογική» ακούστηκε να λέει ο κ. Λεβέντης στην άλλη πλευρά του τηλεφώνου και πρόσθεσε εμφατικά: «δεν υπάρχει καμία αστάθεια με την απλή αναλογική». «Αυτά τα λένε όσοι υποστηρίζουν τον Μητσοτάκη» πρόσθεσε, ‘καρφώνοντας’ και το ΠΑΣΟΚ.

SHARE: