“365 Days: This Day”: To sequel του ερωτικού δράματος του Netflix έρχεται στις 27 Απριλίου

“365 Days: This Day”: To sequel του ερωτικού δράματος του Netflix έρχεται στις 27 Απριλίου
365 Days: This Day youtube printscreen

Η Laura και ο Massimo "επιστρέφουν" στο Netflix για νέες περιπέτειες, με το "365 Days: This Day". Δείτε το εντυπωσιακό trailer της ταινίας.

Το sequel τoυ “365 Days” προστίθεται στον κατάλογο του Netflix στις 27 Απριλίου και έρχεται να αναστατώσει το κοινό, προσφέροντας ερωτισμό και παθιασμένες σκηνές σεξ.

Το Netflix αποκάλυψε το trailer για το “365 Days: This Day”, που αποτελεί τη συνέχεια του “365 Days”, το οποίο αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία για την πλατφόρμα.

Η πρώτη ταινία βρέθηκε στη λίστα των Top 10 του Netflix σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο και ήταν η τέταρτη ταινία με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google παγκοσμίως για το 2020.

Ωστόσο, η ταινία κατηγορήθηκε ότι συνέβαλε στην κουλτούρα του βιασμού, γεγονός που οδήγησε σε αρκετές καταγγελίες για την απομάκρυνση της ταινίας από την υπηρεσία. Το Netflix αρνήθηκε να αφαιρέσει την ταινία, υποστηρίζοντας ότι στην ταινία υπάρχει ένδειξη για βία, σεξ και γυμνό.

Να σημειωθεί ότι η ταινία είχε κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στην Πολωνία πριν την εξαγορά της από την πλατφόρμα.

Στη νέα ταινία, η δυναμική Laura (Anna-Maria Sieklucka) επιστρέφει μαζί με τον μαφιόζο Massimo (Michele Morrone) και ακόμη περισσότερες ερωτικές σπίθες ανάβουν ανάμεσά τους.

Το νέο κεφάλαιο στη σχέση της Laura και του Massimo περιλαμβάνει στιγμές ζήλιας και προδοσίας, καθώς η νέα τους αρχή περιπλέκεται γύρω από τους οικογενειακούς δεσμούς του Massimo, αλλά και γύρω από έναν μυστηριώδη άνδρα που μπαίνει στη ζωή της Laura για να κερδίσει την καρδιά και την εμπιστοσύνη της.

Οι χαρακτήρες που επιστρέφουν περιλαμβάνουν την καλύτερη φίλη της Laura, Olga (Magdalena Lamparska) και τον έμπιστο υπολοχαγό του Don Massimo, Domenico (Otar Saralidze) – μαζί με νέες προσθήκες που θα ανατρέψουν τα δεδομένα.

Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στους Barbara Białowąs και Tomasz Mandes, ενώ το σενάριο αποτελεί δημιουργία των Mojca Tirs, Blanka Lipińska και Mandes

365 Days: This Day: Δείτε το εντυπωσιακό trailer

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα