Άνοιξε το πωλητήριο στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Φωτό αρχείου: Παρουσίαση της νέας περιοδικής έκθεσης "Οι αμέτρητες όψεις του ωραίου" στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο
Φωτό αρχείου: Παρουσίαση της νέας περιοδικής έκθεσης "Οι αμέτρητες όψεις του ωραίου" στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο EUROKINISSI

Επαναλειτουργεί το πωλητήριο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα οι ελλείψεις που υπάρχουν.

Με καταλόγους της επιτυχημένης έκθεσης του μουσείου «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, βιβλία και άλλα πωλητέα αντικείμενα, επαναλειτουργεί από την περασμένη εβδομάδα το πωλητήριο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.

Όπως ενημερώνει με σχετική ανακοίνωση το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, λόγω της μεγάλης προσέλευσης επισκεπτών χρειάστηκε να γίνει και επαναληπτική παραγγελία πωλητέων.

ADVERTISING

Εξάλλου, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα «οι ελλείψεις σε πωλητέα λόγω της αυξημένης ζήτησης, προκειμένου να μην επαναληφθούν οι διαμαρτυρίες των επισκεπτών, που απαιτούν να πάρουν μαζί τους κάποιο αναμνηστικό», όπως αναφέρει το υπουργείο, παρά το γεγονός ότι παραμένουν τα προβλήματα με τη μεταφορική εταιρεία.

«Η εικόνα του πωλητηρίου -και της αποθήκης του- με άδεια ράφια δεν πρέπει να επαναληφθεί» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.

SHARE:

24Media Network