Birds of Prey: Στο νέο trailer της ταινίας η Harley Quinn μας συστήνει τον Bruce Wayne

Birds of Prey: Στο νέο trailer της ταινίας η Harley Quinn μας συστήνει τον Bruce Wayne

Η ταινία "Birds of Prey" ξεκινά με τον χωρισμό της Harley Quinn από τον Τζόκερ και την προσπάθειά της να ξαναβρεί τον (παρανοϊκό) εαυτό της χωρίς εκείνον

Στη δημοσιότητα έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης η Warner Bros το δεύτερο trailer από την επερχόμενη περιπέτεια “Birds of Prey” (Αρπαχτικά Πτηνά) που αποτελεί ουσιαστικά μια ταινία για τη διάσημη ηρωίδα κόμικ Harley Quinn. Τον ρόλο της Quinn υποδύεται ξανά, μετά τη δημοφιλία που απέκτησε στο Suicide Squad η εκθαμβωτική και ταλαντούχα Margot Robbie.

Η Robbie είχε εμπλακεί ενεργά στη σύλληψη της βασικής ιδέας του σεναρίου, καθώς πίστευε ότι η Harley Quinn άξιζε να έχει μια δική της ταινία και να πλαισιώνεται από άλλες δυνατές ηρωίδες. Η Warner Bros την εμπιστεύτηκε και έτσι ξεκίνησε η παραγωγή της ταινίας, τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει η Cathy Yan. Το σενάριο υπογράφει η Christina Hodson (Bumblebee). Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι η ταινία απευθύνεται σε ενήλικες, καθώς έχει σκληρό λεξιλόγιο και ακόμη σκληρότερες σκηνές βίας.

Όσον αφορά στην υπόθεση, η ταινία ξεκινά με τον χωρισμό της Harley Quinn από τον Τζόκερ και την προσπάθειά της να σταθεί στα πόδια της και να ξαναβρεί τον (παρανοϊκό) εαυτό της χωρίς εκείνον. Στην πορεία του ταξιδιού αυτογνωσίας της θα συναντήσει την ανήλικη Cassandra Cain (Ella Jay Basco), για την οποία εκκρεμεί ένα συμβόλαιο θανάτου, το οποίο έχει υπογράψει ο διαβόητος μαφιόζος “Black Mask” (Ewan McGregor). Η Quinn θα προσπαθήσει να σώσει το κορίτσι και θα βρει συνεργούς την τραγουδίστρια “Black Canary” (Jurnee Smollett-Bell) και την τιμωρό “Huntress” (Mary Elizabeth Winstead), οι οποίες επίσης θέλουν να δουν την πτώση του Black Mask, η καθεμία για τους δικούς της λόγους. Στο παρεάκι τους θα ενταχθεί και η ντετέκτιβ Renee Montoya (Rosie Perez).

Στο νέο τρέιλερ βλέπουμε μεταξύ άλλων τη Harley Quinn να ανατινάζει τις εγκαταστάσεις της Ace Chemicals (εκεί όπου “γεννήθηκε” και η ίδια αλλά και ο πρώην της, Τζόκερ), που πιθανότατα αποτελούν το κρησφύγετο του εγκληματία κλόουν, να συγκεντρώνει το παρεάκι της και να μοιράζει μπόλικο ξύλο σε κακοποιούς. Κάποια στιγμή μάλιστα συστήνει στην Cassandra το νέο της κατοικίδιο: μια ύαινα ενονόματι Bruce, από τον διάσημο γόη της Gotham (και alter ego του Batman) Bruce Wayne, ο οποίος όπως λέει η Harley, της αρέσει…

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα