Bohemian Rhapsody: Έρχεται το sequel της πετυχημένης ταινίας;

Bohemian Rhapsody: Έρχεται το sequel της πετυχημένης ταινίας;
Σκηνή από την ταινία για το Φρέντι Μέρκιουρι

Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία και το Όσκαρ του Rami Malek και παρά τη χλιαρή υποδοχή της ταινίας από τους κριτικούς, οι φήμες θέλουν τους Queen να σκέφτονται σοβαρά μία ακόμα συνέχεια της κινηματογραφικής βιογραφίας του Φρέντι Μέρκιουρι.

Ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε δεκάδες βιντεοκλίπ για τους Queen λέει ότι η μπάντα και ο μάνατζερ σκέφτονται σοβαρά ένα sequel της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας «Bohemian Rhapsody», στην οποία αποθεώνεται ο Φρέντι Μέρκιουρι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Page Six για τον Τζιμ Μπιτς, τον θρυλικό μάνατζερ των Queen, o Ρούντι Ντόλεζαλ -ο σκηνοθέτης δεκάδων βιντεοκλίπ του συγκροτήματος και στενός φίλος του Φρέντι- είπε για τον Μπιτς ότι «είμαι σίγουρος ότι έχει στα πλάνα μια sequel, που ξεκινά με τη συναυλία Live Aid». Και πρόσθεσε ότι η επόμενη ταινία «συζητιέται έντονα μέσα στην “οικογένεια ” των Queen».

Ο Τζιμ Μπιτς ήταν ο παραγωγός και της ταινίας «Bohemian Rhapsody», η οποία τον προηγούμενο μήνα βραβεύθηκε με τέσσερα Όσκαρ και ήταν υποψηφία και για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Η ταινία κλείνει με την εμβληματική συναυλία Live Aid, και την περίοδο εκείνη ήταν που άρχισε ο Ντόλεζαλ να συνεργάζεται με τους Queen, ξεκινώντας με το βιντεοκλίπ για το «One Vision» του 1985. Κατέληξε να κάνει περί τα 30 βιντεοκλίπ για το συγκρότημα, με τελευταίο την τελευταία βιντεοσκόπηση του Φρέντι για το «These Are the Days of Our Lives» το 1991, χρονιά του θανάτου. Δεν είναι ο μόνος που δίνει ελπίδες για sequel.

Υπαινιγμούς είχε κάνει και ο «θεός» της κιθάρας στους Queen, ο Μπράιαν Μέι, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε τον περασμένο Δεκέμβριο είχε πει: «Πιστεύω ότι η Live Aid είναι ένα καλό σημείο να την αφήσεις (σσ την ταινία). Μπορεί να υπάρξει συνέχεια, ποιος ξέρει;». Ελπίζουμε. Και κλείνουμε τα αυτιά μας σε όσους δηλώνουν ότι δεν έχουν ακούσει τίποτα για ενδεχόμενο ενός sequel: φιλαράκος του Ράμι Μάλεκ -του κινηματογραφικού Φρέντι- είπε στο Page Six δεν έχει ακουστεί τίποτα σχετικό.

Και εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρείας των Queen δήλωσε ότι τίποτα δεν ακούγεται για sequel, αλλά το «The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story» θα βγει στον αέρα στο ABC, τον Απρίλιο. Εν τω μεταξύ, ο Ντόλεζαλ γράφει -αυτό εκμυστηρεύθηκε- βιβλίο, με τίτλο «My Friend, Freddie». Και ανακοίνωσε πως, σε μια ταινία με τίτλο «Freddie Mercury: In His Own Words», θα δημοσιοποιήσει τις συνεντεύξεις που είχε πάρει από τον Μέρκιουρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα