Χιού Γκραντ: Ο εφιάλτης των παπαράτσι και το γιατί απάτησε τη Λιζ Χάρλεϊ

Χιού Γκραντ: Ο εφιάλτης των παπαράτσι και το γιατί απάτησε τη Λιζ Χάρλεϊ

Κατά τη συμμετοχή του σε γνωστό podcast, o Χιου Γκραντ αποκάλυψε γιατί χώρισε από την Λιζ Χάρλεϊ και εξήγησε γιατί καλεί σε πάρτι τους παπαράτσι που κατά καιρούς έχουν παγιδέψει το σπίτι του.

Το “The Undoing” είναι μια εμβληματική σειρά, που αναδεικνύει το ερμηνευτικό μεγαλείο τόσο του Χιού Γκραντ όσο και της Νικόλ Κίντμαν. Ο 61χρονος ηθοποιός έχει επιστρέψει στην μυθοπλασία της μικρής οθόνης με μια δυνατή υπογραφή, ενώ και στο σινεμά προετοιμάζει κάτι δυνατό, το θρίλερ δράσης του Γκάι Ρίτσι, “Five Eyes”, στο οποίο θα συμπρωταγωνιστήσει με την Όμπρι Πλάζα. Ο άνθρωπος που έχει ενσαρκώσει τον βρετανικό εστετισμό όσο λίγοι ηθοποιοί εκεί έξω, είναι ξανά πρωταγωνιστής σε σπουδαία projects και η συμμετοχή του στο podcast “WTF” του Μαρκ Μάρον, κάθε άλλο παρά αδιάφορη ήταν.

Ο Γκραντ βρίσκεται πια σε μια ηλικία που κοιτάζει τις αστοχίες και τα τραγικά λάθη της ζωής του με σοκαριστική ειλικρίνεια, αλλά και χιούμορ. Η σχέση του με τη Λιζ Χάρλεϊ ήταν φτιαγμένη από το υλικό των 90s χολιγουντιανών ονείρων, όμως εκείνος τα τίναξε όλα στον αέρα μέσα σε μια νύχτα. Το 1995, την εποχή της πρεμιέρας κωμωδίας “9 Μήνες” στην οποία συμπρωταγωνίστησε με την Τζούλιαν Μουρ, μιας ταινίας “μαζικής ψυχαγωγίας”, μίλια μακριά από το μαύρο χιούμορ του “4 Γάμοι και 1 Κηδεία”, ο Γκραντ πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να κάνει σεξ μέσα σε αυτοκίνητο με την πόρνη Ντιβάιν Μπράουν. Πλήρωσε πρόστιμο 1.000 δολάρια και έλαβε μέρος σε σεμινάρια προστασίας από το AIDS, ενώ ταπεινωμένος επιβεβαίωσε το περιστατικό με έγγραφή δήλωση προς τον Τύπο. Η ερώτηση ήταν μια και μονολεκτική.

Γιατί;

“Το πρόβλημα ήταν πως εκείνη την εποχή έβγαινε στα σινεμά η πρώτη μου αμερικάνικη ταινία. Το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, ήταν πως την είχα μολις δει σε έναν κινηματογράφο και είχα τρομάξει με το πόσο κακός ήμουν. Όλοι έλεγαν πως ήμουν τέλειος βέβαια. Το μυαλό μου δεν ήταν καθόλου νηφάλιο, ένιωθα πάρα πολύ άσχημα με αυτό που είχα δει” εξήγησε ο Γκραντ στον Μαρκ Μάρον. Ο χωρισμός του με την Λιζ Χάρλεϊ ήρθε αρκετά αργότερα, το 2000 και δύο χρόνια αργότερα έγινε νονός του παιδιού της, Ντέμιαν. Σήμερα, ο Γκραντ διάγει μια ήσυχη γαμήλια ζωή ως πατέρας τριών παιδιών και σύντροφος της τηλεοπτικής παραγωγού Άνα Έμπερστιν. Ακόμα και ο εφιάλτης των ανθρώπων που κατά καιρούς έχουν εισβάλει στη ζωή του, είτε για να χακάρουν το τηλέφωνο του, είτε για να τον τρολάρουν στα social media, είναι κάτι που ξορκίζει με άνεση.

Πάρτι υποκλοπών

“Χιού, να σου συστήσω τον Νόμπι, ο Νόμπι είχε παγιδέψει όλο το διαμέρισμά σου με κοριούς το 1999”

“Νόμπι καλησπέρα, θα σου έλεγα “βολέψου στο σπίτι μου”, αλλά τα ξέρεις τα κατατόπια”

Αυτοί είναι μερικοί από τους διαλόγους που όντως έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια του ετήσιου πάρτι γενεθλίων που διοργανώνει ο Χιου Γκραντ, στο οποίο καλούνται εκτός από γνωστοί ηθοποιοί και ιδιωτικοί επιθεωρητές, τεχνικοί και άλλοι επαγγελματίες που έχουν συνεργαστεί με εφημερίδες gossip για να τον παρακολουθήσουν σε 24ώρη βάση. Ο Γκραντ περιέγραψε στον Μάρον πως έχει πάρει όλους αυτούς τους ανθρώπους με το μέρος του, καθώς οι πρώην προϊστάμενοι τους δεν έχουν διστάσει να τους καταδώσουν στην ασφάλεια, για να γλιτώσουν μηνύσεις. “Το ξέρω ότι ακούγεται πολύ παράξενο, αλλά στην πραγματικότητα νιώθουν κι εκείνοι φιλόξενα κι εγώ πολύ ευχάριστα που είναι μαζί μας” συμπληρώνει ο Γκραντ. Το να κερνάς ποτά και να απολαμβάνεις μουσική και φιλοξενία με το άτομο που έχει χακάρει το σταθερό και το κινητό σου τηλέφωνο, απαιτεί μια σπάνια και γενναία αίσθηση του χιούμορ. Μόνο εκείνος θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τέτοιο!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα