Νέες ταινίες: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι ο άφοβος “Κασκαντέρ”

Διαβάζεται σε 3'
Νέες ταινίες: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι ο άφοβος “Κασκαντέρ”

Κάθε εβδομάδα, παρουσιάζουμε τις νέες ταινίες στις αίθουσες.

Καθώς έρχεται το Πάσχα, στις προτάσεις της εβδομάδας ξεχωρίζει η περιπέτεια με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμιλι Μπλαντ, καθώς και μια νέα πρόταση για τους φαν του τρόμου, αλλά και μια νέα εκδοχή του “Γκάρφιλντ” για όλη την οικογένεια.

Οι ταινίες της εβδομάδας:

Ο Κασκαντέρ

(“The Fall Guy”, Ντέιβιντ Λιτς, 2ω6λ)

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ, με ολόφρεσκη οσκαρική υποψηφιότητα για το “Barbie”, πρωταγωνιστεί ως Κολτ Στίβενς, ένας μπαρουτοκαπνισμένος κασκαντέρ που, έχοντας αποχωρήσει από το επάγγελμα έναν χρόνο πριν για να επικεντρωθεί στη σωματική και ψυχική του υγεία, παρασύρεται ξανά στην υπηρεσία όταν εξαφανίζεται ο σταρ μιας υπερπαραγωγής, την οποία σκηνοθετεί η πρώην του Τζόντι Μορένο, που υποδύεται η Έμιλι Μπλαντ (“Οπενχάιμερ”).

Όσο η αδίστακτη παραγωγός της ταινίας (η Χάνα Γουάντινγκχαμ του “Ted Lasso”) προσπαθεί με διάφορους ελιγμούς να αποκρύψει την εξαφάνιση του σταρ Τομ Ράιντερ (Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, “Bullet Train”) από το στούντιο και τους δημοσιογράφους, ο Κολτ εκτελεί τις πιο εξωφρενικά επικίνδυνες σκηνές της ταινίας ενώ προσπαθεί (με ελάχιστη επιτυχία) να κερδίσει ξανά την καρδιά της Τζόντι. Αλλά καθώς το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση του σταρ περιπλέκεται, ο Κολτ θα βρεθεί παγιδευμένος σε μία νοσηρή και εγκληματική υπόθεση που θα τον ωθήσει στο χείλος του γκρεμού και σε συνθήκες πιο ακραίες από οποιαδήποτε επικίνδυνη σκηνή.

Μια κωμική περιπέτεια για έναν κασκαντέρ, σκηνοθετημένη από έναν πρώην κασκαντέρ. Πίσω από την κάμερα βρίσκεται ο Ντέιβιντ Λιτς του “Τζον Γουίκ” αλλά και των ταινιών “Bullet Train”, “Deadpool 2” και “Atomic Blonde”. Και είναι, όχι τυχαία, η πρώτη χολιγουντιανή παραγωγή στην οποία αναγνωρίζεται με επίσημο credit ο “σχεδιασμός stunts”. Η δράση αναμένεται συναρπαστική, και το καστ είναι μαγευτικό.

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του -έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Βικ-, ο Γκάρφιλντ και ο σκυλοφίλος του, Όντι, αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Βικ σε μια ριψοκίνδυνη ληστεία. Νέα περιπέτεια κινουμένων σχεδίων για τον πιο διάσημη γάτο των κόμικς.

Στον Ιστό του Τρόμου

Ο Καλέμπ, ένας μοναχικός νεαρός άντρας, αποκομμένος από φίλους και οικογένεια, με αδυναμία στα εξωτικά ζώα, φέρνει στο διαμέρισμα του μια δηλητηριώδη αράχνη που ανήκει σε ένα σπάνιο και πολύ επικίνδυνο είδος. Η αράχνη θα χρειαστεί μόλις μια στιγμή για να δραπετεύσει και να μετατρέψει ολόκληρο το κτίριο σε μια φριχτή παγίδα θανάτου. Την ίδια ώρα, η αστυνομία σφραγίζει το κτίριο, εγκλωβίζοντας τους κατοίκους. Πλέον, ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν είναι κάποιο σημείο διαφυγής.

Το Χρώμα του Ροδιού

Ένα από τα μεγαλύτερα αριστουργήματα του κινηματογράφου, μια βιογραφία του Αρμένιου τροβαδούρου Σαγιάτ Νόβα (Βασιλιάς του Τραγουδιού) αποκαλύπτει τη ζωή του ποιητή περισσότερο μέσα από την ποίησή του παρά μια συμβατική αφήγηση σημαντικών γεγονότων στη ζωή του Σαγιάτ Νόβα. Βλέπουμε τον ποιητή να μεγαλώνει, να ερωτεύεται, να μπαίνει σε ένα μοναστήρι και να πεθαίνει, αλλά αυτά τα περιστατικά απεικονίζονται στο πλαίσιο των εικόνων από τη φαντασία του Σεργκέι Παρατζάνοφ και των ποιημάτων του Σαγιάτ Νόβα, ποιήματα που βλέπονται και ακούγονται σπάνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα