Κάννες 2019: Βράβευσαν με το "Palm Dog" τη σκυλίτσα του Ταραντίνο

Η Μπράντι με το βραβείο
Η Μπράντι με το βραβείο AP

Τι κι αν μοιράστηκε τα πλάνα με τον Μπραντ Πιτ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο; Η Μπράντι ήταν αυτή που κατάφερε να κλέψει την παράσταση και γι αυτό πήρε ένα ειδικό βραβείο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

H Μπράντι, η σκυλίτσα που συνοδεύει τον Μπραντ Πιτ στην ταινία "Μια φορά και έναν καιρό στο Χόλιγουντ" του Κουέντιν Ταραντίνο, η οποία υποδύεται έναν βασικό ρόλο στην πλοκή της ταινίας, βραβεύτηκε σήμερα με το Palm Dog καλύτερης σκυλίσιας ερμηνείας στις Κάννες.

"Αφιερώνω το βραβείο αυτό στην υπέροχη ηθοποιό μου, τη Μπράντι", αντέδρασε ο Κουέντιν Ταραντίνο παραλαμβάνοντας το Palm Dog Wamiz κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στην παραλία. "Η ταινία συγκίνησε την κριτική επιτροπή χάρη στην απίστευτη ερμηνεία του θηλυκού πίτμπουλ Μπράντι", υπογράμμισε ο Τόμπι Ρόουζ, ο δημιουργός του βραβείου.

Το Palm Dog, που θεσπίστηκε από αγγλοσάξονες κριτικούς του κινηματογράφου, απονέμεται κάθε χρόνο στις Κάννες από το 2001.

Βραβεύει την καλύτερη ερμηνεία σκύλου σε ταινία που μετέχει στο διαγωνιστικό τμήμα του φεστιβάλ των Καννών, είτε με σάρκα και οστά ... είτε σε ταινία κινουμένων σχεδίων. Κατά το παρελθόν το βραβείο δόθηκε στο αρσενικό τζακ ράσελ Ούγκι που έπαιξε στην ταινία "Ο Αρτίστας".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κάννες 2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κάννες 2019: Όταν ο Κουέντιν Ταραντίνο συνάντησε το παλιό Χόλιγουντ

Κάννες 2019: Ένα "Παράσιτο" από την Κορέα είναι η τελευταία σπουδαία ταινία του Φεστιβάλ

SHARE:

24Media Network