Lynda Carter: “Ο κόσμος θυμώνει που η Μικρή Γοργόνα είναι μαύρη; Η κυρία που είναι ψάρι;”

Lynda Carter: “Ο κόσμος θυμώνει που η Μικρή Γοργόνα είναι μαύρη; Η κυρία που είναι ψάρι;”
Καρέ από το "The Little Mermaid" YOUTUBE / @WALT DISNEY STUDIOS

Σε μια σαρκαστική ανάρτηση προχώρησε η ηθοποιός Lynda Carter με αφορμή τα αρνητικά σχόλια για την επιλογή μιας μαύρης ηθοποιού στο ρόλο της Άριελ.

Πλήθος θετικών αλλά και αρνητικών αντιδράσεων συγκέντρωσε το πρώτο teaser του remake της «Μικρής Γοργόνας», με τη Χάλι Μπέιλι να είναι στο ρόλο της Άριελ στο νέο live-action έργο της Disney.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων καθώς ορισμένοι άνθρωποι είχαν κολλήσει με την ιδέα ότι η μόνη εκδοχή της Άριελ που δέχονται είναι αυτή της λευκής με χλωμό πρόσωπο και κόκκινα μαλλιά.

Το #NotMyAriel άρχισε να γίνεται trend, με οργισμένα σχόλια για τις επιλογές στο casting.

Τον παραλογισμό των αντιδράσεων κατά της επιλογής της Χάλι Μπέιλι, συμπυκνώνει ένα tweet της ηθοποιού Lynda Carter, που στο παρελθόν έχει υποδυθεί την Wonerwoman:

“Ο κόσμος είναι θυμωμένος που η Μικρή Γοργόνα είναι μαύρη; Η κυρία που είναι επίσης ψάρι; Που ζει κάτω από τη θάλασσα; Που ο καλύτερος φίλος της είναι ένα καβούρι που μιλάει;” έγραψε.

Σε πιο αισιόδοξα νέα, στον αντίποδα του #NotMyAriel, πολλοί ήταν αυτοί που ενθουσιάστηκαν με το ότι μια μαύρη ηθοποιός υποδύεται την Άριελ, με πολλές οικογένειες να δημοσιεύουν βίντεο με την έκπληξη και τη χαρά των παιδιών τους που είδαν τη Χάλι Μπέιλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα