Μπράιν Ντε Πάλμα: Θα κάνει “ταινία θρίλερ” το σκάνδαλο Γουάινστιν

Μπράιν Ντε Πάλμα: Θα κάνει “ταινία θρίλερ” το σκάνδαλο Γουάινστιν
Ο Μπράν ντε Πάλμα AP

Ο ίδιος είναι ο μετρ του είδους και η επόμενη ιστορία με την οποία θα καταπιαστεί διαθέτει όλα τα συστατικά ενός θρίλερ για γερά νεύρα. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης ετοιμάζει ταινία για το πολύκροτο σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων που συγκλόνισε το Χόλιγουντ.

Όχι απλά θρίλερ, αλλά ταινία… τρόμου. Αυτή φαίνεται να είναι η πρόθεση του Μπράιαν Ντε Πάλμα για το επόμενο φιλμ που ετοιμάζει με θέμα το βίο και την πολιτεία του Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Ο σκηνοθέτης θρυλικών ταινιών, όπως οι “Carrie” και “Σημαδεμένος”, μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ταινία για το πολύκροτο σκάνδαλο με “πρωταγωνιστή” τον έκπτωτο πρώην μεγαλοπαραγωγό, παρακολουθώντας “πολύ στενά” τις εξελίξεις, όπως υπογράμμισε.

“Γνωρίζω πολλά από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα”, αποκάλυψε ο 77χρονος δημιουργός, τονίζοντας ότι επί χρόνια “άκουγα ιστορίες” και αφήνοντας αιχμές λέγοντας ότι κανείς δεν μπορεί να καταχραστεί τη σχέση σκηνοθέτη – ηθοποιού για να ικανοποιήσει τη λαγνεία του.

Όπως αποκάλυψε, η ταινία του θα έχει θέμα ένα “αδηφάγο σεξουαλικά τέρας”. Ο ήρωας ωστόσο δεν θα λέγεται Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Για την ιστορία, ο πρώην μεγαλοπαραγωγός βρίσκεται πλέον στα χέρια των αμερικανικών αρχών, όπου και παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα, αντιμετωπίζοντας μηνύσεις και καταγγελίες για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις και ποινή τουλάχιστον 25 χρόνων κάθειρξης, στην περίπτωση που καταδικαστεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα