“No Time To Die”: Το Σεπτέμβριο η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ

“No Time To Die”: Το Σεπτέμβριο η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ
@007

Μετά από τρεις αναβολές λόγω της πανδημίας, η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ οριστικοποιήθηκε: 28 Σεπτεμβρίου. Save the date!

Η παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ “No Time To Die” θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου, ανακοινώθηκε σήμερα στον επίσημο λογαριασμό Bond στο Twitter.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε ως απάντηση στις εικασίες, που κυκλοφορούσαν σε ψυχαγωγικά ΜΜΕ, ότι η προβολή της ταινίας ενδέχεται να καθυστερήσει ξανά εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού σε ορισμένες περιοχές του κόσμου.

Σε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό @007 Bond στο Twitter αναφέρθηκε ότι το «κόκκινο χαλί» για την πρεμιέρα της ταινίας θα στρωθεί στο Λονδίνο, στις 28 Σεπτεμβρίου.

Η ημερομηνία προβολής, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μετατέθηκε τρεις φορές από τότε που άρχισε η πανδημία του νέου κορονοϊού τον Μάρτιου του 2020, καθώς οι κινηματογράφοι παγκοσμίως αναγκάστηκαν να κλείσουν.

Οι ταινίες του Τζέιμς Μποντ είναι μεταξύ των πιο επικερδών σειρών ταινιών του Χόλιγουντ. Το Spectre του 2015 συγκέντρωσε 880 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως, ενώ το “Skyfall” το 2012 πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα