Ο “Εξορκιστής” επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη – θα επιστρέψει και η Ρίγκαν;

Ο “Εξορκιστής” επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη – θα επιστρέψει και η Ρίγκαν;
Η Λίντα Μπλερ, όταν έδωσε σάρκα και οστά στην 'Ρίγκαν ΜακΝιλ', πρωταγωνίστρια του "Εξορκιστή". YouTube

Τα Universal Studios έδωσαν 400 εκατομμύρια δολάρια για να πάρουν τα δικαιώματα του "Εξορκιστή". Θα ετοιμάσουν τρεις ταινίες. Το κορίτσι που "έκλεψε" τον ύπνο μας είναι 62 χρόνων. Θα έχει συμμετοχή;

H Λίντα Μπλερ είχε γίνει το 1973 ο λόγος που άνθρωποι χάνουν τον ύπνο τους σε όλον τον κόσμο από τότε έως και σήμερα. Είναι αυτοί που παρακολουθούν τον “Εξορκιστή”. Αν δεν έχει τύχει να τον απολαύσετε, ας δούμε το αυθεντικό trailer.

Το 14χρονο κορίτσι που είχε υποδυθεί τη ‘Ρίγκαν ΜακΝιλ’, ρόλος που της είχε δώσει τη Χρυσή Σφαίρα και υποψηφιότητα για Oscar, είναι πια ολόκληρη γυναίκα. Δηλαδή 62 χρόνων. Τη ρώτησαν αν θα πάρει μέρος στην τριλογία του ‘Εξορκιστή’ που θα ετοιμάσουν τα Universal Studios, δεδομένου ότι η Έλεν Μπέρστιν, η οποία υποδύθηκε τη μητέρα της, θα επιστρέψει.

Από τα 6 η Μπλερ εργαζόταν ως μοντέλο και ηθοποιός. Στα 18 συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και τη συμμετοχή της σε συνωμοσία για πώληση αυτών των ουσιών. Ομολόγησε την ενοχή της για την κατοχή, προκειμένου να καταδικαστεί με τριετή αναστολή. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, έκανε 12 δημόσιες εμφανίσεις στις οποίες μίλησε σε νέους για τους κινδύνους της κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών. Δεκαετίες μετά είπε πως “ο ρόλος αυτός ήταν ευλογία, αλλά και κατάρα”.  Από το 2004 έχει ίδρυμα που ασχολείται με τα δικαιώματα των ζώων, από το 2001 ήταν vegeterian και από το 2014 είναι vegan.

Μετά την είδηση για την επιστροφή του “Εξορκιστή” στις οθόνες, πολλοί τη ρώτησαν αν θα εμφανιστεί. Απάντησε μέσω Twitter, δεν έχει γίνει κάποια σχετική συζήτηση. Παρ’ όλα αυτά εύχεται τα καλύτερα. Σε δηλώσεις της στη New York Post πρόσθεσε πως άνθρωποι της παραγωγής (ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων) επικοινώνησαν μαζί της για να την ενημερώσουν για όσα επρόκειτο να κάνουν. Δεν της έκαναν όμως, ποτέ πρόταση ούτε για cameo.

Παρεμπιπτόντως, τα Universal Studios εξασφάλισαν τα δικαιώματα έναντι 400 εκατομμυρίων δολαρίων. Η αυθεντική ταινία είχε ‘βγάλει’ 414.000.000 δολάρια -τα περισσότερα από κάθε άλλη ταινία τρόμου. Η πρώτη από τις τρεις ταινίες θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2023.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version