Ο Ίντρις Έλμπα δεν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ -Τα νέα φαβορί

Ο Ίντρις Έλμπα δεν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ -Τα νέα φαβορί
Πληροφορίες θέλουν τον Ίντρις Έλμπα να εγκατέλειψε τις συζητήσεις, για να γίνει ο νέος Τζέιμς Μποντ. Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ο Ίντρις Έλμπα φέρεται να σταμάτησε τις συζητήσεις για να γίνει ο επόμενος Τζέιμς Μποντ και πρότεινε υποψηφίους, με μεγάλη στοιχηματική εταιρία να δίνει τα φαβορί.

Δεν πρόλαβε να χαρακτηριστεί ο Ίντρις Έλμπα ως ο πιθανότερος για να πάρει την σκυτάλη του Τζέιμς Μποντ από τον Ντάνιελ Γκρεγκ και πληροφορίες τον θέλουν να πήγε ‘πάσο’.

Φέρεται να είπε πως θέλει να διεκδικήσει τη δημιουργία δικού του κινηματογραφικού franchise, ενώ έκανε τις προτάσεις του -επί του ποιος μπορεί να είναι ιδανικός για το ρόλο- στην παραγωγό, Μπάρμπαρα Μπρόκολι. “Ανεπίσημα ανήκει στη διαδικασία που θα οδηγήσει στην απόφαση, από την στιγμή που μιλούσε τόσο καιρό με τους παραγωγούς”, έγραψε η Sun.

Με τον Έλμπα να τίθεται εκτός, ας δούμε ποια είναι τα φαβορί για 007, βάσει μεγάλης στοιχηματικής εταιρία της Μεγάλης Βρετανίας. Παρεμπιπτόντως, πηγή από την Eon Productions ενημέρωσε ότι η εταιρία έχει αποφασίσει να βρει έναν ‘φρέσκο’ αντικαταστάτη, που να είναι στη δεκαετία των 30 και θα μπορεί να είναι ο Τζέιμς Μποντ για τουλάχιστον 10 χρόνια -ή τρεις ταινίες.

Στην κορυφή αυτής της λίστας είναι ο Χένρι Κάβιλ.

O Superman ήταν στους υποψηφίους και το 2005, όταν επιλέχθηκε ο Κρεγκ. Το 2020 o 39χρονος Βρετανός είπε σε συνέντευξη του στο GQ πως ήταν έτοιμος να αρπάξει την όποια ευκαιρία παρουσιαζόταν, για να γίνει ο 007.

Τις δεύτερες περισσότερες πιθανότητες να γίνει Τζέιμς Μποντ (πάντα σύμφωνα με την William Hill) τις έχει ο 34χρονος Ρεζέ Ζαν Πέιτζ, πρωταγωνιστής της πρώτης σεζόν του Bridgerton, στο Netflix. Αυτή ήταν η δουλειά που τον έκανε γνωστό σε όλον τον πλανήτη.

Στο Νο3 των φαβορί υπάρχει το όνομα του 44χρονου Τομ Χάρντι, ενώ στο Νο4 είναι ο 37χρονος Τζέιμς Νόρτον.

Το ΤΟΡ5 των πιθανότερων για να πρωταγωνιστήσουν στην επόμενη ταινία του 007 της στοιχηματικής εταιρίας, συμπληρώνει ο 45χρονος Τσιούετελ Έτζιοφορ. Ο ίδιος είχε δηλώσει το 2015 πως αυτό που θέλει είναι να πάρει το χρίσμα ο Μάικλ Πένια, συμπρωταγωνιστής του στο The Martian.

Βάσει ηλικίας, στη λίστα παραμένει και ο 36χρονος Ρίτσαρντ Μάντεν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα