Όσκαρ 2021: Σφηνάκια με αέρα κοπανιστό – Οι σταρ τρολάρουν την πανδημία

Όσκαρ 2021: Σφηνάκια με αέρα κοπανιστό – Οι σταρ τρολάρουν την πανδημία

Η Βάιολα Ντέιβις και η Μαρία Μπακάλοβα δημιούργησαν ένα μοναδικό trend στο Κόκκινο Χαλί των Όσκαρ 2021. Τα "ψεύτικα σφηνάκια" και οι γκριμάτσες.

Εντελώς διαφορετική είναι η φετινή απονομή των Όσκαρ, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που άλλαξε τα πάντα τον τελευταίο χρόνο, πλήττοντας και την κινηματογραφική βιομηχανία και το Χόλιγουντ.

Η 93η Τελετή Απονομή των Όσκαρ, που λαμβάνει χώρα στο Union Station το Λος Άντζελες, διεξάγεται αλλιώτικα από άλλες χρονιές, παρόλα αυτά, δεν της λείπει η λάμψη και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Κόκκινο Χαλί.

Υπενθυμίζεται, πως παρόντες στην τελετή είναι μόνο οι υποψήφιοι και οι παρουσιαστές των επί μέρους βραβείων, χωρίς να υπάρχει και φέτος κεντρικός παρουσιαστής. Καθένας εξ αυτών μπόρεσε να φέρει αυστηρά και μόνο έναν συνοδό/ καλεσμένο, με τους παρόντες να μπαίνουν στην αίθουσα “κατά κύματα”.

Στο Κόκκινο Χαλί, πάντως, τις εντυπώσεις έκλεψε ο 7χρονος Alan S. Kim από την ταινία “Minari”, αλλά και η υπέροχη Έμεραλντ Φένελ, δημιουργός της του φιλμ “Promising Young Woman” που έλαβε εξαιρετικές κριτικές.

Ωστόσο, το αξιοσημείωτο στοιχείο του Κόκκινου Χαλιού δεν ήταν οι αστραφτερές τουαλέτες ή το γεγονός ότι οι καλεσμένοι φορούσαν αναγκαστικά μάσκες, αλλά το trend με τα “ψεύτικα σφηνάκια” που χάρισε στιγμές γέλιου.΄

Συγκεκριμένα, η Βάιολα Ντέιβις – υποψήφια για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για τη συμμετοχή της στην ταινία “Ma Rainey’s Black Bottom” – έκανε πως πίνει ένα shot με αλκοόλ, κάνοντας μάλιστα και σχετικές γκριμάτσες, τρολάροντας, έτσι, τη φετινή τελετή που είναι τροποποιημένη λόγω της πανδημίας.

Την χιουμοριστική πράξη της ηθοποιού ακολούθησε και η 24χρονη Μαρία Μπακάλοβα, η οποία είναι υποψήφια για το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου στην ταινία “Borat Subsequent Moviefilm”, με την κίνηση να γίνεται τελικά trend.

Παρά τις φετινές αλλαγές και τα εμπόδια του κορονοϊού, πάντως, η διάθεση των καλεσμένων είναι εξαιρετική.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα