Τα πιο παράξενα στοιχήματα για τα Όσκαρ

Τα πιο παράξενα στοιχήματα για τα Όσκαρ

Θα σκοντάψει κάποιος όταν παραλάβει το βραβείο; Θα βραβευθεί ο Νίκολας Κέιτζ; Θα σηκωθεί ελληνική σημαία. Ό,τι μπορείς να φανταστείς, υπάρχει ως στοίχημα! Αποκλειστικά για όσους έχουν έμπνευση

Η 88η απονομή των βραβείων Όσκαρ πλησιάζει και τα στοιχήματα για τα φαβορί και τους πιθανούς νικητές έχουν πάρει φωτιά. Ωστόσο πέρα από τις συμβατικές προβλέψεις, η ιστορία έχει δείξει ότι υπάρχουν και άλλα πιο διασκεδαστικά στοιχήματα, που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της τελετής. Ας δούμε μερικά από τα ειδικά, διότι πέρα από τη διασκέδαση, υπάρχουν πράγματι περιθώρια κέρδους!

Καταρχάς στα δικά μας. Το να σηκωθεί ελληνική σημαία στην αίθουσα πληρώνει 15.00. Το όχι δίνει 1.02. Αν έχετε καμιά έμπνευση ή γνωστό στην αίθουσα, το παίζετε, αλλιώς πάμε παρακάτω.

Η πιθανότητα να αναφερθεί κάποιος νικητής στην αρκούδα από το Revenant, δίνει 3.50. Καθόλου άσχημα. Αναφέρεται πάντου ο σημαντικός της ρόλος στην ταινία. Ίσως εισπράξει ένα ευχαριστώ.

Τα πιο παράξενα στοιχήματα για τα Όσκαρ

Το να γίνει κοντινό στον Μπραντ Πιτ, πληρώνει 1.50, ενώ η πιθανότητα να πει κάτι ο Ντι Κάπριο για τα White Όσκαρ, δίνει 2.50 (στο 1.50 το όχι). Δεν είναι απίθανο θα το ποντάραμε!

Υπάρχει επίσης προσφορά στο... 150.00 για το αν θα κερδίσει Όσκαρ ο Νίκολας Κέιτζ για την προσφορά του στο χώρο. Αποκλειστικά για φανατικούς του Κέιτζ.

Το να πέσει κάτω ένα χρυσό αγαλματίδιο και να σπάσει πληρώνει 10.00 και η πιθανότητα να βγάλει η ΝτεΤζενέρις σέλφι με τους νικητές 3.75.

Τα πιο παράξενα στοιχήματα για τα Όσκαρ

Όσον αφορά το τι θα φοράει η νικήτρια του Α' γυναικείου, οι αποδόσεις είναι καλές, αλλά χρειάζεται συνδυαστική σκέψη για να το βρεις. Το λευκό φόρεμα δίνει 2.15, το κόκκινο 4.00, το μαύρο 5.50, το κίτρινο 6.00, το πράσινο 12.00 και το μπλε 15.000. Ένα fun bet στα δύο τελευταία δεν θα ήταν κακή ιδέα.

Για τους πιο ψαγμένους, υπάρχει και το στοίχημα για το ποιος σχεδιαστής θα έχει ράψει το φόρεμα της νικήτριας Α' γυναικείου. H πιθανότητα να είναι Gucci πληρώνει 1.70 και ακολουθεί Yves Saint Laurent με 8.00, Gaultier και Lauren με 10.00. Υπάρχουν και μερικοί σχεδιαστές που δίνουν 100.00 αλλά δεν τους ξέρει η μάνα τους.

Στο Ά ανδρικό, τα πράγματα είναι πιο απλά. Το ερώτημα είναι αν ο νικητής του Α' Ανδρικού θα φοράει παπιγιόν (1,25) ή γραβάτα (3.50).

Τα πιο παράξενα στοιχήματα για τα Όσκαρ

Η πιθανότητα να σκοντάψει νικητής πηγαίνοντας στη σκηνή, δινει 6.00. Καθόλου απίθανο αρκεί να κερδίσει κάποιο Όσκαρ, η Jennifer Lawrence.

Πέρα από τα αστεία, που είναι θέμα έμπνευσης, υπάρχουν και ειδικά στοιχήματα που οι γνώστες θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα.

Το Over 5,5 Όσκαρ για το Revenant δίνει 2.15 και το Under 1.65. Έχει τρία σχεδόν σίγουρα, οπότε δεν είναι άσχημο ποντάρισμα το Over.

Στα Head to Head τώρα. Το Mad Max απέναντι στο Revenant δίνει 1.60 έναντι 2.25 και είναι δυνατό φαβορί, καθώς μπορεί να μην πάρει το καλύτερης ταινίας, αλλά έχει προβάδισμα σε άλλες κατηγορίες.

Το Sportlight δίνει 1.65 απέναντι στο Big Short, με αρκετά καλές πιθανότητες και το Bridge of Spies 1.55 απέναντι στο The Martian. Παίζονται και τριάδα με σχετικά καλή απόδοση. Θυμηθείτε ότι τα Όσκαρ έχουν τσακωθεί με τις εκπλήξεις.

SHARE:

24Media Network