The Fabelmans: Κυκλοφόρησε το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ

The Fabelmans: Κυκλοφόρησε το trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ
The Fabelmans

Η νέα ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, με τίτλο «The Fabelmans», αποτελεί μια σκληρή "βουτιά" στα παιδικά χρόνια του σπουδαίου σκηνοθέτη.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ χαρίζει στο κοινό μια συγκινητική “βόλτα” στα παιδικά του χρόνια, μέσα από την ταινία «The Fabelmans».

Η ημι-αυτοβιογραφική ταινία ακολουθεί τα χρόνια διαμόρφωσης ενός νεαρού άνδρα καθώς ανακαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό, που τον κάνει να χρησιμοποιεί τις ταινίες ως μέσο για να δει την αλήθεια για τους άλλους και τον εαυτό του.

Ο Σπίλμπεργκ βάσισε την ταινία στα πρώτα του χρόνια στην Αριζόνα και συνέγραψε το σενάριο με τον σεναριογράφο των «Lincoln», «Munich» και «West Side Story», Τόνι Κούσνερ.

Σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, η ταινία «The Fabelmans» είναι σε σενάριο του Σπίλμπεργκ και του βραβευμένου με Πούλιτζερ θεατρικού συγγραφέα Τόνυ Κούσνερ (Angels in America, Caroline, or Change), ο οποίος κέρδισε οσκαρικές υποψηφιότητες για τα σενάρια των «Λίνκολν» και «Μόναχο».

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Γκάμπριελ ΛαΜπέλ (Κυνηγός, τηλεοπτική σειρά Αμερικάνικο Ζιγκολό) ως ο 16χρονος επίδοξος σκηνοθέτης Σάμι Φέιμπελμαν∙ η τετράκις υποψήφια για Όσκαρ® Μισέλ Γουίλιαμς ως η καλλιτεχνική μητέρα του, Μίτζι, ο Πολ Ντάνο (The Batman, Θα Χυθεί Αίμα), ως ο πετυχημένος, επιστήμονας πατέρας του, Μπαρτ, ο Σεθ Ρόγκεν (Steve Jobs, An American Pickle) ως ο Μπένιε Λόουι, ο κολλητός φίλος του Μπαρτ και οικογενειακός φίλος των Φέιμπελμαν, καθώς και ο υποψήφιος για Όσκαρ® Τζουντ Χιρς (Uncut Gems, Συνηθισμένοι Άνθρωποι).

Την μουσική υπογράφει ο πέντε φορές βραβευμένος με Όσκαρ Τζον Γουίλιαμς.

Η νέα ταινία του Σπίλμπεργκ θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα