Τι μάθαμε από το νέο teaser για το δεύτερο μέρος της ''Χαραυγής''

Τι μάθαμε από το νέο teaser για το δεύτερο μέρος της ''Χαραυγής''

Δείτε το νέο τρέιλερ του δεύτερου μέρους της ''Χαραυγής''. Η Μπέλα και ο Έντουαρντ επιστρέφουν. Το NEWS 247 σε συνεργασία με το Flix.gr

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Οδεύοντας προς το οριστικό του τέλος, το ''Τwilight'' μοιάζει πλέον να γίνεται η ταινία που όλοι περίμεναν, αλλά κανείς δεν είδε μέχρι σήμερα. Βλέποντας το ολοκαίνουριο teaser που μόλις κυκλοφόρησε παρακάτω μάθαμε τα εξής:

*Η Μπέλα γεννήθηκε για να γίνει βαμπίρ. Το ότι ήταν ένας βαρετός άνθρωπος για 18 χρόνια ήταν κάτι που το έφερε πολύ βαρέως.

*Η ατάκα ''Είμαστε στην ίδια θερμοκρασία τώρα'' είναι το νέο ''είμαστε και οι δύο κ@υλωμένοι''. Την απευθύνει ο Εντουαρντ στην Μπέλα η οποία πιάνει στον αέρα το υπονοούμενο!

*Τα παιδιά των βαμπίρ μεγαλώνουν καθημερινά σχεδόν το διπλάσιο από τα κανονικά παιδιά. Εξ ου και Ρενεσμέ διανύει τη διαδρομή μωρό - ολόκληρη κοπέλα ακόμη και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα του teaser.

*Όταν γίνεσαι βαμπίρ δεν ασπρίζεις απαραίτητα όπως ο Ρόμπερτ Πάτινσον. Γι' αυτό και η Μπέλα αφήνει έκπληκτο τον Τέιλορ Λότνερ όταν τη βλέπει για πρώτη φορά μετά τη μεταμόρφωση της.

*H τελική μάχη των βαμπίρ με τους λυκάνθρωπους θα είναι επική. Ετσι τουλάχιστον την περιγράφει το teaser και επίσης δεν έχουμε κανέναν ιδιαίτερο λόγο να μην το πιστέψουμε.

Μάθετε περισσότερα για το δεύτερο μέρος της ''Χαραυγής'' που θα βγει στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2012

Δείτε το νέο τρέιλερ του δεύτερου μέρους της ''Χαραυγής''

Διαβάστε επίσης:

* Βρε πως έχει μεγαλώσει! Δείτε την κόρη του Εντουαρντ και της Μπέλα!

* Shine on! Γνωρίστε την καινούρια Μπέλα!

SHARE:

24Media Network