Βραδιές σινεμά με συνοδεία… burger!

Βραδιές σινεμά με συνοδεία… burger!

Όλες οι προβολές θα συνοδεύονται από το γευστικό Burger Μenu του Chez Bios, συνδυάζοντας την κινηματογραφική εμπειρία με την απόλαυση του αγαπημένου comfort food.

Το Bios, σε συνεργασία με το KINO Athens διοργανώνουν κάθε Πέμπτη προβολές στον χώρο του Bios Cinematheque.

Οι προβολές πλαισιώνονται με Online – Live Q&As από τους δημιουργούς τους, ενώ οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς και αγγλικούς υποτίτλους. Επιπλέον, όλες οι προβολές θα συνοδεύονται από το γευστικό Burger Μenu του Chez Bios, συνδυάζοντας την κινηματογραφική εμπειρία με την απόλαυση του αγαπημένου comfort food.

Στο πλαίσιο των προβολών του Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί ένα πλήρες αφιέρωμα στην δουλειά της Ελληνίδας σινεάστ, Μαρίας Κουρκούτα, ενώ μετά την προβολή θα ακολουθήσει Q&A, παρουσία της σκηνοθέτιδος. Επιπλέον, θα φιλοξενηθούν τα έργα τριών ανερχόμενων δημιουργών, καθώς και μία ταινία του Ρουμάνου σκηνοθέτη, Ράντου Ζούντε, νικητή της Χρυσής Άρκτου στο Φεστιβάλ Βερολίνου το 2021, με την ταινία «Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό».

To KINO Athens, μέλος του ACN του Δήμου Αθηναίων, είναι μιας διεθνής πλατφόρμα διοργάνωσης προβολών, που γεφυρώνουν το σινεμά και την οπτική τέχνη μέσω του ήχου και της κινούμενης εικόνας, προ(σ)καλώντας τους θεατές να επαναπροσδιορίσουν τα όσα ήξεραν μέχρι τώρα για τις οπτικές τέχνες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

03/02 Bait | Δόλωμα

10/02 Tipografic Majuscul | Με κεφαλαία γράμματα

17/02 Los Conductos | Αγωγοί

24/02 Greece Now! Focus: Maria Kourkouta

Info: Venue | Χώρος: Bios (84 Piraeus str., 10435, Athens)/ Ωρα έναρξης: 21:00/Είσοδος: Ελεύθερη/Κρατήσεις θέσεων / Reservations: 210-3425335/Burger Menu: 12,50€ (απαραίτητη η προκράτηση)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα