Mad Clip: Προσωπογραφία του σε τοίχο στο Μεταξουργείο

Mad Clip: Προσωπογραφία του σε τοίχο στο Μεταξουργείο
Ο Mad Clip instagram @madclip

Ένα γκράφιτι του τράπερ Mad Clip δεσπόζει πλέον σ' έναν τοίχο στο Μεταξουργείο

Το street art ανέκαθεν ήταν μία τέχνη ζωντανή, μία τέχνη που συνομιλεί άμεσα με το σήμερα και έχει ιδιαιτέρως οξυμένα αντανακλαστικά στο τι συμβαίνει στην κοινωνία.

Πώς αλλιώς μπορεί να προλογίσει κάποιος το γεγονός πως από την Κυριακή 5/9, μία εντυπωσιακή προσωπογραφία του αδικοχαμένου 34χρονου ράπερ Mad Clip – που έχασε τη ζωή του την περασμένη Πέμπτη (2/09) σε τροχαίο ατύχημα- δεσπόζει πλέον στο Μεταξουργείο, στην οδό Πηνελόπης πίσω από την πλατεία Καραϊσκάκη.

Δημιουργός της προσωπογραφίας αυτής ο street και tatoo artist Hambas, κατά κόσμον, Πίτερ Αναστασόπουλος που θέλησε να αποχαιρετήσει τον δημοφιλή ράπερ με τον δικό του τρόπο.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας του έργου του που ανέβασε στο Instagram αναφέρει χαρακτηριστικά: «Nothing to prove, RIP Mad Clip».

Σήμερα η κηδεία του

Σήμερα Δευτέρα, θα τελεστεί η κηδεία του Mad Clip. Σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας, η κηδεία του τραγουδιστή θα γίνει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στον ιερό ναό Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:30 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η εξόδιος ακολουθία του διάσημου τράπερ θα μεταδοθεί live μέσω του παρακάτω YouTube link του ιερού ναού Παναγίτσας Παλαιού Φαλήρου, ώστε να τον αποχαιρετήσουν όλοι οι θαυμαστές του που δεν μπορούν να παραστούν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα