Εθνική Λυρική Σκηνή: Υγειονομικά μέτρα και έξτρα εισιτήρια για Αμπράμοβιτς

Εθνική Λυρική Σκηνή: Υγειονομικά μέτρα και έξτρα εισιτήρια για Αμπράμοβιτς

Εμβολιασμένοι και νοσήσαντες στις παραστάσεις της ΕΛΣ - Επιπλέον θέσεις για την περφόρμανς "7 θάνατοι της Μαρίας Κάλλας" της Μαρίνα Αμπράμοβιτς.

Τα υγειονομικά μέτρα και το ποσοστό πληρότητας της αίθουσας, που θα διέπουν τις άμεσα προγραμματισμένες παραστάσεις της, ανακοίνωσε η Εθνική Λυρική Σκηνή. Όπως προοδευτικά ισχύει σχεδόν παντού, θέση στις παραστάσεις θα έχουν μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες θεατές, ενώ οι αίθουσες μπορούν να γεμίσουν κατά 85%.

Συγχρόνως, ανακοινώθηκε από την ΕΛΣ ότι την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, και ώρα 12:00, ξεκινάει η προπώληση των επιπλέον θέσεων, οι οποίες προστέθηκαν στις ήδη εξαντλημένες περφόρμανς της Μαρίνα Αμπράμοβιτς στις 24, 25, 26 και 28 Σεπτεμβρίου, με την νέα της παραγωγή «7 θάνατοι της Μαρίας Κάλλας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΣ:

«Σε συνέχεια του υπ. αριθμ. ΦΕΚ 4206/12-09-2021 τεύχος β΄, στο οποίο ορίζονται έκτακτα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον COVID-19, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει ότι οι κλειστές της αίθουσες στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος και Εναλλακτική Σκηνή) θα λειτουργήσουν ως αμιγείς χώροι μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες στο 85% της πληρότητάς τους. Για την είσοδό τους στις παραστάσεις, οι θεατές οφείλουν να επιδεικνύουν έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Συγκεκριμένα, η πληρότητα ορίζεται στο 85% για τις πιο κάτω παραγωγές, για τις οποίες η προπώληση έχει ανοίξει:

  • “7 θάνατοι της Μαρίας Κάλλας” της Μαρίνας Αμπράμοβιτς, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος
  • “Καποδίστριας: Μονόδραμα μιας μυστικής ζωής” της Καλλιόπης Τσουπάκη, στην Εναλλακτική Σκηνή
  • “Ο Κολοκοτρώνης ατενίζει το μέλλον. Γυναίκες προετοιμάζονται για την επανάσταση. Κι εγώ, κάτι θα σκέφτομαι” των Μιχαήλ ΜαρμαρινούΑκύλλα Καραζήση, στην Εναλλακτική Σκηνή.

Καθώς τα εισιτήρια για την παραγωγή “7 θάνατοι της Μαρίας Κάλλας” της Μαρίνας Αμπράμοβιτς έχουν εξαντληθεί, ανακοινώνεται ότι η προπώληση για τις επιπλέον θέσεις που θα διατεθούν (έως και το 85% της πληρότητας) θα ανοίξει την Τρίτη 14/9 στις 12:00.

Η προπώληση πραγματοποιείται στα Ταμεία της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ (213-0885700, καθημερινά 09:00-21:00), στην ticketservices.gr και στα καταστήματα PUBLIC

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα