Γιώργος Κιμούλης στον News 24/7 στους 88,6: Η πολιτική ανήκει στους πολίτες

Γιώργος Κιμούλης στον News 24/7 στους 88,6: Η πολιτική ανήκει στους πολίτες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο γνωστός θεατράνθρωπος δήλωσε στη νέα εκπομπή Χωρίς Copy Paste ότι "όταν λέμε να ασχοληθούν, δεν εννοώ να κατεβούν στις εκλογές, εννοώ στην καθημερινότητα τους. Ζούμε μία κατάσταση αυτή τη στιγμή που οι πολιτικοί θεωρούν αυτή τη χώρα ιδιοκτησία τους".

«…. Η δική μου αλήθεια είναι μία. Η πολιτική ανήκει στους πολίτες. Όχι στους πολιτικούς μόνο. Οι πολιτικοί παραμένει να είναι αντιπρόσωποι μας. Όσο οι πολίτες αυτό δεν το αντιλαμβάνονται και ασχολούνται με την πολιτική μόνο από τη στιγμή που τους ζητηθεί η ψήφος τους, η κατάσταση αυτή θα συνεχιστεί…» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κιμούλης μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή «Χωρίς Copy Paste»  με τον Πάνο Τουμάση και την Ειρήνη Ορφανίδου.

Ο γνωστός θεατράνθρωπος πρόσθεσε ότι «όταν λέμε να ασχοληθούν, δεν εννοώ να κατεβούν στις εκλογές, εννοώ στην καθημερινότητα τους. Ζούμε μία κατάσταση αυτή τη στιγμή που οι πολιτικοί θεωρούν αυτή τη χώρα ιδιοκτησία τους. Κι εμάς φιλοξενούμενους. Και μάλιστα, μερικές φορές ή κάποιους από μας και ενοχλητικούς φιλοξενούμενους. Δεν είναι η χώρα τους. Επαναλαμβάνω, είναι η χώρα μας. Και αυτοί είναι οι αντιπρόσωποι μας. Ζούμε μία περίοδο η οποία κατά τη γνώμη μου είναι τρισάθλια. Οι πολιτικοί οι οποίοι ασχολούνται επαγγελματικά με τον χώρο της πολιτικής, έχουν σταματήσει να ασχολούνται με αυτήν και ασχολούνται με την μικροπολιτική…» σημείωσε ο Γιώργος Κιμούλης.

Δείτε το ανανεωμένο πρόγραμμα του News 24/7 στους 88,6 αναλυτικά εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα