Μάρθα Καραγιάννη: Σκόρπισαν στη θάλασσα τις στάχτες της ηθοποιού

Μάρθα Καραγιάννη: Σκόρπισαν στη θάλασσα τις στάχτες της ηθοποιού
Μάρθα Καραγιάννη PAPADAKIS PRESS

Σκορπίστηκε στη θάλασσα η τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη, μετά την κηδεία της και την αποτέφρωση της σορού της την περασμένη Πέμπτη, όπως ήταν η τελευταία της επιθυμία. Η σπαρακτική ανάρτηση του Δημήτρη Σούρα.

Γράφτηκε ο επίλογος της ζωής της Μάρθας Καραγιάννη, καθώς την Τετάρτη (28/09) πραγματοποιήθηκε και η τελευταία επιθυμία της ηθοποιού, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους της αλλά και τους απανταχού θαυμαστές και λάτρεις της “χρυσής” εποχής του ελληνικού Κινηματογράφου.

Μετά την πολιτική κηδεία της στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και την αποτέφρωσή της στη Ριτσώνα την περασμένη Πέμπτη, οι στάχτες της Μάρθας Καραγιάννη σκορπίστηκαν στη θάλασσα, με τον ψυχίατρο και στενό της φίλο, Δημήτρη Σούρα να προχωρά σε μία συγκινητική ανάρτηση και να αποχαιρετά ξανά την αγαπημένη του Μάρθα.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η γνωστή ηθοποιός είχε καταγράψει τις τελευταίες επιθυμίες της σε ιδιόχειρο σημείωμα. Η ίδια ήθελε να αποτεφρωθεί και όχι να ταφεί, ενώ επιθυμούσε οι στάχτες της να σκορπιστούν στη θάλασσα.

“Επίλογος.

Τελικά έφυγες. Σε πήρε ο αέρας, το κύμα, ο ήλιος. Κοιτάζω τα χέρια μου. Άδεια. Τα μάτια μου υγρά. Οι λέξεις μπερδεμένες και ακαταλαβίστικες. Το βλέμμα αποσβολωμένο. Δεν το περίμενα τόσο δύσκολο, τόσο στενάχωρο, τόσο διαφορετικό. Οι χτύποι δυνάμωσαν. Μου φάνηκε πως είδα το πρόσωπό σου στο απέραντο του ορίζοντα. Άκουσες το τραγούδι σου;

Πόσο μας λείπεις!”, έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα