ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ηθοποιός της τηλεόρασης, του θέατρου και του κινηματογράφου. Γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1939 στον Πειραιά και απεβίωσε στις 18 Σεπτεμβρίου 2022.

Μάρθα Καραγιάννη

Μάρθα Καραγιάννη: Σκόρπισαν στη θάλασσα τις στάχτες της ηθοποιού

Σκορπίστηκε στη θάλασσα η τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη, μετά την κηδεία της και την αποτέφρωση της σορού της την περασμένη Πέμπτη, όπως ήταν η τελευταία της επιθυμία. Η σπαρακτική ανάρτηση του Δημήτρη Σούρα.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Σαπουντζάκη για Μάρθα Καραγιάννη: "Να με περιμένει - Θέλω να πετάξουν κι εμένα στη θάλασσα της Κινέτας όταν φύγω"

Με δάκρυα στα μάτια, η ηθοποιός αποχαιρέτισε τη Μάρθα Καραγιάννη, εκφράζοντας την επιθυμία της να αποτεφρωθεί και η ίδια όταν φύγει από τη ζωή.

Κηδεία Μάρθας Καραγιάννη

Μάρθα Καραγιάννη: Συγκίνηση στην κηδεία της - Στη θάλασσα οι στάχτες της μετά την αποτέφρωση

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τη Μάρθα Καραγιάννη στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Η σορός της αποτεφρώθηκε στη Ριτσώνα, ενώ οι στάχτες της θα σκορπιστούν στη θάλασσα, όπως επιθυμούσε.

Μάρθα Καραγιάννη

Μάρθα Καραγιάννη: Σήμερα η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού - Η τελευταία επιθυμία της

Το "ύστατε χαίρε" θα απευθύνει σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος στη σπουδαία ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη. Μετά το "θρίλερ" των τελευταίων ημερών, η σορός της τελικά θα αποτεφρωθεί, όπως επιθυμούσε.

Μάρθας Καραγιάννη

Μάρθα Καραγιάννη: Βρέθηκε λύση για την αποτέφρωση της σορού της - Την Πέμπτη η κηδεία

Τέλος στο "θρίλερ" με την τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη η οποία είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί αντί να ταφεί. Την Πέμπτη στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών η εξόδιος ακολουθία και έπειτα η σορός θα βρεθεί στο αποτεφρωτήριο.

Μάρθα Καραγιάννη

Περιπέτεια με τη σορό της Μάρθας Καραγιάννη και την επιθυμία της να αποτεφρωθεί

Αναστάτωση επικράτησε με αφορμή την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη και την επιθυμία της ηθοποιού να αποτεφρωθεί. Τι ανέφερε ο πρόεδρος του αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας.

Μάρθα Καραγιάννη

Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου για Καραγιάννη: Ουδέποτε νοιάστηκε σοβαρά να γίνει είδωλο της οθόνης

Το συλληπητήριο μήνυμα του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου για την απώλεια της μεγάλης κυρίας του ελληνικού Κινηματογράφου, Μάρθας Καραγιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.

Η Μάρθα Καραγιάννη στην ταινία "Νύχτα Γάμου"

Μάρθα Καραγιάννη: Το συγκινητικό βίντεο της Φίνος Φιλμ - "Μια γυναίκα - σταθμός, αντίο γοργόνα μας"

Το συλλυπητήριο μήνυμα της Φίνος Φιλμ για την απώλεια της μεγάλης κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου, Μάρθας Καραγιάννη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.

Μάρθα Καραγιάννη

Μενδώνη για Καραγιάννη: "Ο χαμός της σηματοδοτεί το τέλος της 'χρυσής εποχής' του ελληνικού κινηματογράφου"

Το συλλυπητήριο μήνυμα της ηγεσίας του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών το μεσημέρι της Κυριακής (18/09).

Η Μάρθα Καραγιάννη στην ταινία "Ξυπόλυτος Πρίγκιψ"

Μάρθα Καραγιάννη: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις και οι χοροί της που θα μείνουν αξέχαστοι

Η Μάρθα Καραγιάννη υπήρξε μία από τις πιο λαμπερές εκπροσώπους της χρυσής εποχής του ελληνικού Κινηματογράφου και το αποδείκνυε σε κάθε εμφάνισή της στα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη.

Φαίδων Γεωργίτσης: Οι αξέχαστοι ρόλοι του Έλληνα "Τζέιμς Ντιν"

Φαίδων Γεωργίτσης: Οι αξέχαστοι ρόλοι του Έλληνα "Τζέιμς Ντιν"

Ο αγαπημένος ηθοποιός ξεχώρισε στις ταινίες "Οι θαλασσιές οι χάντρες", "Νύχτα γάμου", "Ένας ιππότης για τη Βασούλα", "Μια κυρία στα μπουζούκια", ενώ τη δεκαετία του '70 είχε το παρατσούκλι του Έλληνα "Τζέιμς Ντιν" αν και ο ίδιος ήταν θαυμαστής του Μάρλον Μπράντο.