Μεταφορά θεατών με πούλμαν για το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Μεταφορά θεατών με πούλμαν για το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου aefestival.gr

Ξεκίνησε η δωρεάν μετακίνηση προς και από την Πειραιώς 260, ενώ οι παραγωγές του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο θα εξυπηρετούνται από πούλμαν με πολύ χαμηλό εισιτήριο.

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, μετά από την μακρά περίοδο απραξίας στον χώρο των τεχνών, καλωσορίζει και πάλι το κοινό στις παραστάσεις του προσφέροντας μετακίνηση με πούλμαν προς τους χώρους των παραστάσεών του. Επαναφέροντας αυτήν την παροχή, που εξυπηρέτησε πλήθος θεατών τα προηγούμενα χρόνια, το Φεστιβάλ θέλει να διευκολύνει το κοινό να έρθει πιο κοντά στις παραστάσεις που θα επιλέξει από το πλούσιο φετινό πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, οι θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τις παραστάσεις της Πειραιώς 260, μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν το πούλμαν του Φεστιβάλ, το οποίο θα αναχωρεί την ημέρα κάθε παράστασης στις 20:00 από το Σύνταγμα, μπροστά από την είσοδο του Μετρό στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Μετά τη λήξη της παράστασης, τα πούλμαν θα αναχωρούν από την Πειραιώς 260 προς το ίδιο σημείο.

Η είσοδος στα λεωφορεία θα είναι δυνατή από τις 19:30 και θα γίνεται απαραιτήτως με δελτία μετακίνησης, με δήλωση των στοιχείων του κάθε θεατή, όπως προβλέπουν τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. Οι θεατές που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο για μια παράσταση, αλλά και όσοι θα αγοράσουν από τώρα και στο εξής, μπορούν να προμηθεύονται τα σχετικά δελτία μετακίνησης μέχρι τις 18:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, χρησιμοποιώντας το barcode του εισιτηρίου τους μέσω της διεύθυνσης https://tickets.aefestival.gr/event/transport-from-syntagma-to-pireos-260/, ή μέσω της ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου (https://tickets.aefestival.gr και https://www.ticketservices.gr), της τηλεφωνικής αγοράς (στο 210-7234567), αλλά και μέσω επιτόπιας αγοράς από τα κεντρικά εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39).

Τι θα ισχύσει για την Επίδαυρο

Παράλληλα, την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει και η δυνατότητα μεταφοράς με πούλμαν προς και από το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου και τη Μικρή Επίδαυρο, σε πολύ χαμηλή τιμή. Συγκεκριμένα, οι θεατές που διαθέτουν εισιτήρια για τις παραστάσεις της Επιδαύρου μπορούν να αγοράζουν (με τον ίδιο τρόπο) εισιτήριο για τη μετακίνησή τους προς και από το θέατρο στην τιμή των 10€. Η αγορά εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 14:30 της προηγούμενης ημέρας κάθε παράστασης. Η αναχώρηση θα γίνεται τις ημέρες των παραστάσεων από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος, στις 17:00, ενώ το πούλμαν θα επιστρέφει στο ίδιο σημείο μετά το τέλος των παραστάσεων.

Ειδικότερα, για το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου το πούλμαν θα εξυπηρετήσει μόνο τις παραστάσεις που αποτελούν παραγωγή του Φεστιβάλ, δηλαδή στις 9 -11 Ιουλίου «Βάτραχοι» σε σκηνοθεσία Αργυρώς Χιώτη, στις 23- 25 Ιουλίου «Ιχνευταί» σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού, και στις 3 -5 Σεπτεμβρίου «οιδίποδας» σε σκηνοθεσία Τόμας Όστερμαϊερ. Όσον αφορά το Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, θα υπάρχουν πούλμαν για όλες τις παραστάσεις του καλοκαιριού.

Τέλος, σημειώνεται πως σε όλες τις ως άνω μετακινήσεις ο προβλεπόμενος μέγιστος αριθμός επιβατών μέσα στο πούλμαν είναι τα 70 άτομα (85% πληρότητα, σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα