Adele: Αναβάλλει όλες τις συναυλίες τον Μάρτιο λόγω ασθένειας

Διαβάζεται σε 2'
Adele: Αναβάλλει όλες τις συναυλίες τον Μάρτιο λόγω ασθένειας
Adele AP Joel C Ryan

Δυσάρεστα τα νέα για τους θαυμαστές της Adele που είχαν προγραμματίσει να τη δουν από κοντά σε κάποια από τις συναυλίες της τον Μάρτιο αφού όλες οι εμφανίσεις της Βρετανίδας καλλιτέχνιδας αναβλήθηκαν.

Μία ανάρτηση στα social media που δυσαρέστησε και ανησύχησε τους θαυμαστές της έκανε η Αντέλ (Adele) ανακοινώνοντας πως όλες οι συναυλίες του επόμενου μήνα αναβάλλονται.

Πρόκειται για τις συναυλίες στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί η Αντέλ στο Λας Βέγκας, οι οποίες αναβάλλονται λόγω ασθένειας της Βρετανίδας τραγουδίστριας, χωρίς να αποκαλύπτονται ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της.

Στην ανάρτησή της στο Instagram η Αντέλ έγραψε πως “δυστυχώς, πρέπει να σταματήσω την παραμονή μου στο Λας Βέγκας” εξηγώντας ότι αρχικά αρρώστησε στο τέλος των περσινών εμφανίσεών της – όλες στο Colosseum at Caesars Palace – στις αρχές Νοεμβρίου, αλλά δεν κατάφερε να επανέλθει πριν από την επανέναρξη των παραστάσεων” στις 19 Ιανουαρίου.

“Είμαι πάλι άρρωστη και όλα αυτά έχουν επιβαρύνει τη φωνή μου. Kαι έτσι, κατόπιν εντολών των γιατρών, δεν έχω άλλη επιλογή από το να ξεκουραστώ. Tα υπόλοιπα 5 Σαββατοκύριακα αυτής της περιοδείας αναβάλλονται για αργότερα. Επεξεργαζόμαστε ήδη τις λεπτομέρειες και θα σας αποσταλούν οι πληροφορίες το συντομότερο δυνατό”, πρόσθεσε στην ανάρτησή της.

 

Τον Ιανουάριο, η τραγουδίστρια – της οποίας τα άλμπουμ 19, 21, 25 και 30 έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως – ανακοίνωσε τέσσερις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο στο Μόναχο και θα είναι οι πρώτες συναυλίες που θα δώσει στην ηπειρωτική Ευρώπη από το 2016.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την εποχή που ανακοινώθηκαν οι συναυλίες, έγραψε: “Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ έναν πιο υπέροχο τρόπο για να περάσω το καλοκαίρι μου και να κλείσω αυτή την όμορφη φάση της ζωής και της καριέρας μου με συναυλίες πιο κοντά στο σπίτι μου κατά τη διάρκεια ενός τόσο συναρπαστικού καλοκαιριού”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα