Adele: Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο άλμπουμ “30” και το Twitter “έκλαψε”

Adele: Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο άλμπουμ “30” και το Twitter “έκλαψε”
Το νέο άλμπουμ της Adele ASSOCIATED PRESS

Η Adele επιστρέφει έξι χρόνια μετά στη μουσική σκηνή με το νέο της άλμπουμ "30" και τραγουδάει για το διαζύγιο, τον γιό της αλλά και για τις εμπειρίες της.

Μετά από 6 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ “25”, η Adele επιστρέφει πολύ δυναμικά, με ένα νέο άλμπουμ εμπνευσμένο από την ηλικία της και τις εμπειρίες της με τίτλο “30”. Η πολυαναμενόμενη επιστροφή ξεκίνησε με την κυκλοφορία του single “Easy on me” την 15η Οκτωβρίου.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, η οποία είχε δώσει πρόσφατα μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Οπρα Γουίφρι, με το νέο της άμπλουμ αποτυπώνει για άλλη μια φορά με μεγάλη επιτυχία μέσα από τη μουσική της όλα όσα έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια.

Η ίδια είχε δηλώσει πως με το νέο της άλμπουμ εξηγεί στο γιό της γιατί διέλυσε τη ζωή του ώστε να δικεκδικήσει τη δική της ευτυχία. Το “30” περιλαμβάνει συνολικά 12 τραγούδια, ενώ το πιο “συγκινητικό”, σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter είναι το “My Little Love”, στο οποίο η ίδια μιλά στο γιό της για τα συναισθήματά της μετά το χωρισμό.

Δείτε τις αντίδρασεις στο Twitter

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα