Ακυρώθηκε το φετινό Release Athens Festival

Ακυρώθηκε το φετινό Release Athens Festival

"Θύμα" του κορονοϊού έπεσε και το φετινό Release Athens Festival, το οποίο δεν θα διεξαχθεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση.

Όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι διοργανωτές του Release Athens Festival, το φετινό event δεν θα πραγματοποιηθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Γίνεται ωστόσο προσπάθεια, έτσι ώστε οι καλλιτέχνες που είχαν 'κλείσει' για φέτος , όπως για παράδειγμα οι Slipknot, να έρθουν στην Ελλάδα, να πραγματοποιήσουν εμφανίσεις στο επόμενο φεστιβάλ, το καλοκαίρι του 2021.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Αγαπητοί φίλοι του Release Athens.

Μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, στις 28.4 και τις διευκρινίσεις των αρμόδιων διοικητικών και υγειονομικών υπηρεσιών, κάθε ελπίδα μας για την πραγματοποίηση του Release Athens 2020, έστω και μερικώς, έχει χαθεί.

Εργαστήκαμε πολύ σκληρά, επί έναν ολόκληρο χρόνο, και προσπαθήσαμε να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες είχαμε μπροστά σε μία πρωτοφανή κατάσταση παγκοσμίων διαστάσεων. Τόσο εμείς όσο και όλοι οι καλλιτέχνες, με τους οποίους βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία, θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη.

Όμως, η ασφάλεια όλων μας - συντελεστών, κοινού, εργαζομένων, συνεργατών - ήταν, είναι και θα παραμείνει η απόλυτη προτεραιότητά μας, πάνω απ' οτιδήποτε άλλο.

Πλέον, περνάμε άμεσα στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Επιθυμία όλων των καλλιτεχνών που θα έπαιρναν μέρος στο φεστιβάλ φέτος, καθώς και δική μας, είναι να συμμετάσχουν στο Release Athens 2021 συγκροτώντας, με την προσθήκη πολλών ακόμα, ένα πραγματικά σπουδαίο line-up που θα ενθουσιάσει κάθε μουσικόφιλο.

Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο ώστε να επανασχεδιάσουμε τις εμφανίσεις τόσο πολλών ονομάτων, πάντα σε σχέση με τις υποχρεώσεις τους ανά τον κόσμο, αλλά θα το καταφέρουμε, υποσχόμενοι πως το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει στο έπακρο.

Θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες διευκρινίσεις. Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς και αισιόδοξοι, εσείς και οι αγαπημένοι σας".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19
SHARE:

24Media Network