Celine Dion: Ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της για λόγους υγείας

Celine Dion: Ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της για λόγους υγείας
Celine Dion Jordan Strauss/Invision/AP

Μέσω ανάρτησής της στα social media, η Celine Dion έκανε γνωστό ότι ακύρωσε την προγραμματισμένη παγκόσμια περιοδεία της, επικαλούμενη λόγους υγείας.

Την ακύρωση της προγραμματισμένης παγκόσμιας περιοδείας της μέχρι και τον Απρίλιο του 2024, ανακοίνωσε μέσω ανάρτησής της η Celine Dion.

Στη δήλωσή της, η 55χρονη τραγουδίστρια αναφέρει ότι “δεν είναι σε θέση να προετοιμαστεί επιτυχώς και να πραγματοποιήσει το υπόλοιπο της περιοδείας της”, καθώς διεγνώσθη με σπάνια νευρολογική ασθένεια.

“Ενώ ο κόσμος έβγαινε από την πανδημία, η Celine Dion συνέχισε να υποβάλλεται σε θεραπεία για μια διαγνωσμένη ιατρική πάθηση που την εμποδίζει να αποδώσει. Η Celine Dion εργάζεται σκληρά για την ανάρρωσή της. Έχουμε την ελπίδα ότι κάποια μέρα σύντομα, η Celine θα μπορέσει να πάει σε όλες αυτές τις πόλεις της Ευρώπης και να εμφανιστεί για τους καταπληκτικούς θαυμαστές της, αλλά αυτή η ώρα δεν είναι τώρα. Η ιατρική ομάδα της Celine συνεχίζει να αξιολογεί και να ορίζει την θεραπεία της για την κατάσταση της” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μαζί με τη δήλωση η Celine Dion έγραψε πως “δεν τα παρατάει”.

“Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, το καλύτερο είναι να ακυρώσουμε τα πάντα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω στη σκηνή. Δεν τα παρατάω και ανυπομονώ να σας ξαναδώ! – Celine xx”.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια τον περασμένο Δεκέμβριο έκανε γνωστό μέσω ανάρτησης ότι τα τελευταία χρόνια πάσχει από μια σπάνια νευρολογική ασθένεια, που ονομάζεται Stiff Person Syndrome (SPS).

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια νευρολογική πάθηση, η οποία της προκαλεί σπασμούς σε ολόκληρο το σώμα και σύμφωνα με πληροφορίες, προσβάλει ένα άτομο ανά εκατομμύριο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα