Έκπληξη για τους φανς των Madrugada: Πώς μπορούν να συμμετέχουν σε βίντεο της μπάντας

Έκπληξη για τους φανς των Madrugada: Πώς μπορούν να συμμετέχουν σε βίντεο της μπάντας
Οι Madrugada στο Παναθηναΐκό Στάδιο Ρενέ Ρεβάχ (Renee Revah)

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε “πρόσωπο με πρόσωπο” με τους αγαπημένους σου Madrugada λίγο πριν από την πολυαναμενόμενη εμφάνισή τους στο Καλλιμάρμαρο.

Εν όψει της συναυλία των Madrugada στο Καλλιμάρμαρο στις 24 Σεπτεμβρίου, η μπάντα από τη Νορβηγία ετοιμάζει ένα μουσικό ντοκιμαντέρ και καλεί τους Έλληνες φίλους της να συμμετέχουν σε αυτό.

Με ποιο τρόπο; Στέλνοντας ένα μικρό βίντεο και λέγοντας λίγα πράγματα για τον εαυτό τους και τη σχέση τους με τη μουσική των Madrugada. Οι θαυμαστές των Madrugada οπωσδήποτε θα έχουν να διηγηθούν όμορφες ιστορίες πίσω από τα τραγούδια που ερμηνεύει με την υπέροχη φωνή του ο Sivert Hoyem.

Εκεί, κάτω από το λόφο του Αρδηττού, υπό το βλέμμα του Παρθενώνα, θα ακουστεί δυνατά το νέο τους άλμπουμ «Chimes at Midnight». Knut_Aaserud

Τι έγραψαν στο αναλυτικό μήνυμά τους στο Facebook οι Madrugada

Οι Madrugada έγραψαν στο Facebook:

Προς τους Έλληνες fans μας: Είσαι μεγάλος fan των Madrugada; Οι Madrugada και η Stageway Talent αναζητούν πιστούς Madrugada fans με σκοπό να συμμετάσχουν στο μουσικό ντοκιμαντέρ της συναυλίας τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο στην Αθήνα, στις 24 Σεπτεμβρίου.

Eίσαι:
τεράστιος fan των Madrugada,
έχεις σκοπό να βρίσκεσαι στη συναυλία τους στις 24 Σεπτεμβρίου,
θα ήθελες να λάβεις μέρος στο μουσικό ντοκιμαντέρ της βραδιάς;

Εάν είσαι αυτός που αναζητούμε τότε βιντεοσκόπησε τον εαυτό σου σε ένα μικρό βίντεο λέγοντας λίγα πράγματα για εσένα, όπως από πού είσαι και ποια είναι η σχέση σου με τη μουσική των Madrugada. (το βίντεο θα πρέπει να έχει διάρκεια από 30 δευτερόλεπτα έως και 2 λεπτά και μπορεί να βιντεοσκοπηθεί οπουδήποτε, ακόμα και στο σπίτι με το κινητό σου τηλέφωνο!

Όλες οι συμμετοχές μπορούν να σταλούν εδώ…

Οι επιλεγμένοι fans θα λάβουν απάντηση στα μέσα Σεπτεμβρίου και θα τους περιμένει μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη!

Οι Madrugada για μία μοναδική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Οι Madrugada Knut Aaserud

Οι Madrugada, οι οποίοι μας εντυπωσίασαν στη συναυλία τους στο Βερολίνο, ως σύγχρονοι Σκανδιναβοί γεφυροποιοί, θα φωτίσουν το φθινοπωρινό βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου με τα απόκοσμα υπερβόρεια ηχοτοπία τους.

Ζουν για να παίζουν, οι ζωντανές εμφανίσεις ήταν εξαρχής η δύναμή τους. Μετά από αμέτρητα live, 5 στούντιο άλμπουμ και μια σημαντική απώλεια, αυτήν του Robert Burås, οι Madrugada έκαναν μια παύση πολλών ετών. Η επανένωση ήρθε το 2019 με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων από το πρώτο τους άλμπουμ «Industrial Silence».

Οι συναυλίες του Απρίλη του ’19 στην Ελλάδα ήταν εξωπραγματικές, ένιωθες το πάθος τους αλλά και την αμοιβαία ανταπόκριση του κόσμου για αυτούς. Ήταν η εκδήλωση της παθιασμένης σχέσης που υπάρχει με το ελληνικό κοινό, αληθινής λατρείας.

Οι Madrugada ομολογούν ότι το ελληνικό κοινό “τους πήρε πολύ σοβαρά” από το ξεκίνημά τους και από τα μέσα της δεκαετίας του 2000 είναι το καλύτερο κοινό μπροστά στο οποίο παίζουν.

Η ήρεμη δύναμη των Madrugada, συνιστά μια πολύτιμη κατάθεση ψυχής, μια ανταλλαγή αγάπης ανάμεσα σε ένα αυθεντικό ροκ συγκρότημα και το πιστό του κοινό.

H Ane Brun από τη Νορβηγία θα βρίσκεται στο πλευρό των Madrugada στο Παναθηναϊκό Στάδιο, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου. Tomas Lauvland Pettersen (IG: @sterkoder)

Η ήρεμη δύναμη των Madrugada, η μουσική τους, θα πλημμυρίσει το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, αλλά αυτή τη φορά, δε θα είναι μόνοι. Δύο υπέροχες γυναικείες παρουσίες, δύο από τις πιο ωραίες και μελωδικές νέες φωνές της ποπ σήμερα, η Ane Brun και η δική μας Αmanda Tenfjord θα τους συνοδεύσουν ζωντανά στη σκηνή.

Οι Madrugada έρχονται στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο μαζί με την 25χρονη Ελληνονορβηγή τραγουδίστρια, Αμάντα Τένφιορντ Jonathan Vivaas Kise


TICKETS UPDATED: Mετά από την επικαιροποίηση του αποτυπώματος των δομικών και τεχνικών στοιχείων της παραγωγής για την τελική διαθέσιμη έκταση της αρένας του Σταδίου, από την 1η Σεπτεμβρίου θα διατεθεί προς πώληση ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων αρένας, ως εξής: Golden Arena (Standing): 85 ευρώ και Γενική είσοδος Αrena (standing): 55 ευρώ.

Τα εισιτήρια των κερκίδων συνεχίζουν να πωλούνται ως εξής: Vip A και VIP B: 85 ευρώ/Κερκίδες γενική είσοδος: 38 ευρώ (έως 31 Αυγούστου)/Από 1η Σεπτεμβρίου, η τιμή τους θα διαμορφωθεί στα 42 ευρώ.

Σημεία Προπώλησης Δίκτυο viva, Ηλεκτρονικά: viva.gr, Τηλεφωνικά: 11876, Σε όλα τα Viva Spots, (Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni’s).

Δίκτυο Public / Public on line: tickets.public.gr/ Kαταστήματα Public /Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 9636 489.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα