Eurovision 2021: Το Αζερμπαϊτζάν απειλεί να “κλέψει” τη νίκη από την Κύπρο

Eurovision 2021: Το Αζερμπαϊτζάν απειλεί να “κλέψει” τη νίκη από την Κύπρο
Efendi - Έλενα Τσαγκρινού instagram

Η εντυπωσιακή Efendi με το τραγούδι "Mata Hari" απειλεί να εκτοπίσει την Κύπρο και την Έλενα Τσαγκρινού από τις πρώτες θέσεις των στοιχημάτων. 

Πριν από λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα το τραγούδι που πρόκειται να εκπροσωπήσει το Αζερμπαϊτζάν στη Eurovision του 2021. Η εντυπωσιακή Efendi θα ταξιδέψει στο Ρότερνταμ με το τραγούδι “Mata Hari”, το οποίο ήδη για πολλούς απειλεί να εκτοπίσει την Κύπρο και την Έλενα Τσαγκρινού από τις πρώτες θέσεις των στοιχημάτων.

Το El Diablo για την Κύπρο φιγουράρει ψηλά για τη νίκη στα στοιχήματα, ενώ έχει αγαπηθεί ήδη από τους ευρωπαίους φανς του μουσικού θεσμού, εν αντιθέσει με την Ιερά Σύνοδο της Κύπρου που ζητά την απόσυρση του τραγουδιού.

Σύμφωνα με το Ogaegreece, οι στίχοι του “Mata Hari” μιλούν για τη γνωστή Ολλανδέζα χορεύτρια οριεντάλ, η οποία καταδικάστηκε για κατασκοπεία κατά τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο, αν και πολλοί ιστορικοί αμφισβητούν ότι όντως υπήρξε στην πραγματικότητα.

Μιλώντας για το τραγούδι, η Efendi δήλωσε:

“Είναι πολύ σημαντικό να μιλάς για δυνατές γυναίκες, ώστε να υπενθυμίζεις πως ακόμα κι αν υπάρχουν προκαταλήψεις μια γυναίκα μπορεί να κάνεις τα πάντα και η γυναικεία δύναμη δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Κι αν ξαφνικά δεν έχεις έμπνευση, άσε τις ιστορίες δυνατών γυναικών από το παρελθόν να σε φορτίσουν με ενέργεια. Μέσα στην καθεμιά μας υπάρχει μια βασίλισσα και θέλω να σας υπενθυμίσω ότι ήρθε η ώρα να την απελευθερώσετε”.

Δείτε παρακάτω το επίσημο βίντεο κλιπ της συμμετοχής του Αζερμπαϊτζάν:

Να θυμίσουμε ότι η Αρμενία αποχώρησε από τον φετινό διαγωνισμό λόγω των γεγονότων στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Παρά τις προσπάθειές του, το AMPTV, ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας της χώρας, ανέφερε ότι τα γεγονότα στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ κατέστησαν αδύνατη την οργάνωση μιας συμμετοχής έγκαιρα. Ως εκ τούτου η χώρα αποσύρεται από το διαγωνισμό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα