Eurovision 2022: Τα πρώτα λόγια της Ανδρομάχης μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου

Eurovision 2022: Τα πρώτα λόγια της Ανδρομάχης μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου
Η Ανδρομάχη - Κύπρος 2022 EBU / NATHAN REINDS

Εκτός του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022 έμεινε η Κύπρος, παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ανδρομάχης που εκπροσώπησε την Κύπρο. Τα πρώτα της λόγια.

Στον Β’ ημιτελικό της Eurovision 2022 εμφανίστηκε η Ανδρομάχη, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο με το τραγούδι “Ela”, το βράδυ της Πέμπτης (12/05) στο Τορίνο.

Η νεαρή τραγουδίστρια εντυπωσίασε το κοινό με τη μοναδική σκηνική της παρουσία και ξεσήκωσε το στάδιο που λικνίστηκε στους ρυθμούς του “Ela”.

Παρόλα αυτά, δυστυχώς, δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό.

Μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου, η Ανδρομάχη έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας χετικά:

“Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα, αλήθεια. Περάσαμε τέλεια. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε και εσείς όπως εμείς. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Και θα τα λέμε εμείς”.

Eurovision 2022: Η εμφάνιση της Κύπρου στον Β’ Ημιτελικό

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια ερμήνευσε το “Ela”, το οποίο αποτελεί ένα κομμάτι σε έντονο έθνικ ύφος, το οποίο περιλαμβάνει ελληνικό και αγγλικό στίχο, ενώ αποτελεί δημιούργημα των Alex Papaconstantinou, Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani.

Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής ανατέθηκε στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα