Eurovision 2022: Θετική στον κορονοϊό τραγουδίστρια της Πορτογαλίας – Τι προβλέπεται

Eurovision 2022: Θετική στον κορονοϊό τραγουδίστρια της Πορτογαλίας – Τι προβλέπεται
Eurovision 2022 - Πορτογαλία EBU / CORINNE CUMMING

Το πρώτο κρούσμα covid-19 εντοπίστηκε στη φετινή Eurovision, ανάμεσα στα μέλη της πορτογαλικής αποστολής.

Ένα μέλος των φωνητικών της πορτογαλικής αποστολής στη Eurovision 2022 διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό το απόγευμα της Τετάρτης. Το μέλος της αποστολής είναι καλά και δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα.

Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, έχει προβεί σε περαιτέρω εξέταση PCR, επέστρεψε στο ξενοδοχείο και θα τεθεί σε απομόνωση για 7 ημέρες.

Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής δεν υποχρεούνται να μπουν σε απομόνωση ή καραντίνα, αλλά, σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία, πρέπει να φορούν μάσκες FFP2 ανά πάσα στιγμή εντός και εκτός του χώρου του PalaOlympico.

Η Maro για λογαριασμό της Πορτογαλίας πραγματοποίησε τη δεύτερη πρόβα για λογαριασμό της Πορτογαλίας. Το τραγούδι της τιτλοφορείται Saudade, saudade.

Όπως γράφει ο OGAEGREECE, στη θέση της τραγουδίστριας που νόσησε, εμφανίστηκε μια νεαρή κοπέλα, η οποία φορούσε μάσκα. ‘Όπως όλα δείχνουν το θετικό κρούσμα στην αποστολή της Πορτογαλίας είναι ένα από τα μέλη των φωνητικών.

Στο πίσω μέρος της σκηνής βλέπουμε χρυσαφένιους φωτισμούς που παραπέμπουν σε ανατολή ηλίου και τριγύρω μπλε φώτα. Η Maro φορά ένα ρούχο σε διάφορες αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του μωβ.

Υπάρχει εναλλαγή πλάνων στο πρόσωπο της, στις κοπέλες των φωνητικών και στα χέρια τους. Φωνητικά το τραγούδι αποδίδεται πολύ καλά. Μια πολύ καλή πρόβα για την Πορτογαλία, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Δείτε απόσπασμα από την πρόβα της Πορτογαλίας:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα