Γιώτα Νέγκα: Γιατί κράτησε το επίθετο του πρώην συζύγου της

Γιώτα Νέγκα: Γιατί κράτησε το επίθετο του πρώην συζύγου της
Η Γιώτα Νέγκα Instagram

Η Γιώτα Νέγκα μιλάει για την κρίση ηλικίας στα 40 της, την Wikipedia που της προσθέτει τέσσερα χρόνια αλλά και γιατί επέλεξε να κρατήσει το επίθετο του πρώην συζύγου της.

Καλεσμένη στο “Στούντιο 4” ήταν την Παρασκευή η αγαπημένη ερμηνεύτρια, Γιώτα Νέγκα, όπου αναφέρθηκε στην κρίση ηλικίας που πέρασε, την λανθασμένη ηλικία που αναγράφεται στο διαδίκτυο αλλά και για τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να μην αλλάξει το επίθετό της όταν χώρισε.

Για το επίθετό της, η Γιώτα Νέγκα είπε χαρακτηριστικά πως “το επίθετο Νέγκα είναι του πρώην συζύγου μου. Δεν υπήρχε λόγος να το αλλάξω. Δεν ήταν ένα διαζύγιο πολεμικό και επίσης είχα ήδη ξεκινήσει στη δουλειά με ένα όνομα και δεν υπήρχε κανένας λόγος να αλλάξει”.

“Η ταυτότητα μου γράφει Παναγιώτα Τσεχρένη. Το πατρικό μου δηλαδή. Δεν είναι όμως πάρα πολύ εύηχο και το κατάλαβα από μικρή. Κάθε φορά που έλεγα το όνομα μου, με ρωτούσαν δεύτερη φορά” σημειώνει η γνωστή ερμηνεύτρια.

Μεταξύ άλλων, η Γιώτα Νέγκα εξομολογήθηκε πως όταν πάτησε τα 40, την κυρίευσαν άσχημα συναισθήματα. Στην πορεία, φυσικά, το ξεπέρασε και συμφιλιώθηκε με την ηλικία της. “Πια δεν είναι τίποτα κρυφό. Έχω περάσει κρίσεις ηλικίας, εκεί στα 40, γιατί δεν μου άρεσε το 3 που έγινε 4 και έβλεπα μπροστά μου τα υπόλοιπα νούμερα. Νομίζω όλοι το περνάνε. Άλλοι το περνάνε στα 30”.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι στη Wikipedia δεν εμφανίζεται η πραγματική της ηλικία.

“Μου έχουν προσθέσει τέσσερα χρόνια. Δεν ξέρω ποιος το κάνει αυτό και ποιος το γράφει, αλλά όταν θορυβήθηκαν και οι φίλοι μου και μου έλεγαν ‘τι είναι αυτά, τι συνέβη; πρέπει να το διορθώσεις’, τους έλεγα: ‘Βρε παιδιά δεν το αφήνετε; Γιατί σε καμιά δεκαπενταριά χρόνια θα λένε πώς κρατιέμαι έτσι, τόσο μεγάλη που είμαι;'”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα