Grammy 2024 – Killer Mike: Βραβεύτηκε και μετά συνελήφη

Διαβάζεται σε 2'
Ο Killer Mike στα 66α Βραβεία Grammy
Ο Killer Mike στα 66α Βραβεία Grammy 2024 Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Ο Killer Mike ήταν ένας από τους κερδισμένους της βραδιάς στην 66η τελετή απονομής των Grammy Awards αφού έφυγε με τρία βραβεία. Αλλά η βραδιά δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε.

Με απρόοπτα ολοκληρώθηκε η 66η τελετή απονομής των βραβείων Grammy με τον ράπερ Killer Mike και έναν από τους καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν το βράδυ της Κυριακής (05/02) να αποχωρεί με… χειροπέδες.

Ο Killer Mike κέρδισε τρία Grammy στις κατηγορίες Καλύτερο Rap Άλμπουμ, Καλύτερο Rap Τραγούδι και Καλύτερη Rap Ερμηνεία, όμως απομακρύνθηκε από την Crypto.com Arena στο Λος Άντζελες συνοδεία αστυνομικών, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από τον ιστότοπο The Hollywood Reporter.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι η σύλληψη του Mike προήλθε μετά από μια διαμάχη μέσα στην αίθουσα γύρω στις 4:00 μ.μ. με τον ίδιο να κατηγορείται για ένα πλημμέλημα.

Ο ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Μάικλ Ρέντερ, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση στις 20:37 και αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 29 Φεβρουαρίου στο Λος Άντζελες.

“Το μόνο πράγμα που περιορίζει την ηλικία σου είναι να μην είσαι ειλικρινής για την ηλικία σου ή για το τι κάνεις”, δήλωσε ο 48χρονος Mike στα παρασκήνια.

“Στα 20 μου χρόνια, νόμιζα ότι ήταν ωραίο να είμαι έμπορος ναρκωτικών”, είπε. “Στα 40, άρχισα να ζω με τις τύψεις και τα πράγματα που έκανα τότε. Στα 45 μου, άρχισα να ραπάρω γι’ αυτό. Στα 48 μου, στέκομαι εδώ ως ένας άνθρωπος γεμάτος ενσυναίσθηση και συμπάθεια για τα πράγματα που έκανα”, είπε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα