Grammy: Τρία βραβεία για τους Foo Fighters – Η συγκίνηση για τον Taylor Hawkins και το μπλουζάκι της Billie Eilish

Grammy: Τρία βραβεία για τους Foo Fighters – Η συγκίνηση για τον Taylor Hawkins και το μπλουζάκι της Billie Eilish
Το tribute στον Taylor Hawkins Chris Pizzello/Invision/AP

Ο παρουσιαστής της βραδιάς των Grammys, Trevor Noah, παρουσίασε ένα συγκινητικό αφιέρωμα με βίντεο και φωτογραφίες του μουσικού που πέθανε τον περασμένο μήνα, ενώ το συγκρότημα βρισκόταν σε περιοδεία στη Νότια Αμερική.

Τα Grammy 2022 απέτισαν ειδικό -και συγκινητικό- φόρο τιμής την Κυριακή στον Taylor Hawkins, τον ντράμερ των Foo Fighters που πέθανε τον περασμένο μήνα σε ηλικία 50 ετών.

Οι Foo Fighters – οι οποίοι κέρδισαν τρία Grammy στη φετινή τελετή, ανεβάζοντας τον απολογισμό της καριέρας τους στα 15 (δεύτερη θέση για μπάντες, πίσω από τους U2 που έχουν 22) είχαν προγραμματιστεί να δώσουν το “παρών”, ωστόσο την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσαν πως ακυρώνουν όλες τις προγραμματισμένες ημερομηνίες παραστάσεων λόγω του θανάτου του Hawkins.

«Λοιπόν, αυτή είναι η στιγμή στο σόου που υποτίθεται ότι θα παρουσίαζα τους Foo Fighters», είπε ο παρουσιαστής Trevor Noah της λαμπερής τελετής και συνέχισε «Θα γιορτάζαμε μαζί τους, καθώς κέρδισαν τρία βραβεία Grammy νωρίτερα σήμερα. Αλλά, φυσικά, δεν είναι εδώ λόγω του τραγικού θανάτου του θρυλικού τους ντράμερ, Taylor Hawkins. Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του Taylor, στους φίλους του, την οικογένεια των Foo Fighter και σε όλους τους θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο. Θα θέλαμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θυμηθούμε τον Taylor».

Αυτά τα λόγια έδωσαν την “πάσα” σε πλάνα, ήχους και φωτογραφίες του Hawkins με το συγκρότημα, κατά τη διάρκεια των οποίων ακουγόταν το τραγούδι των Foo Fighters “My Hero”. Μάλιστα ακούστηκε και η φωνή του frontman Dave Grohl που έλεγε: «Είναι ο καλύτερος ντράμερ στον κόσμο. Τον αγαπάμε τόσο πολύ.”

Νωρίτερα, η Billie Eilish κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο “Happier Than Ever” απέτισε τον δικό της φόρο τιμής στον Hawkins φορώντας με ένα μαύρο μπλουζάκι που είχε μια εικόνα του ντράμερ στο μπροστινό μέρος και το όνομά του στο πίσω μέρος.

Ο Taylor Hawkins ήταν μέλος των Foo Fighters από το 1997 και συμμετείχε σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, όπως το “Learn to Fly” ή το “Best of You”. Είχε παίξει προηγουμένως ντραμς για την ανεξάρτητη Καναδή τραγουδίστρια Αλάνις Μορισέτ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα