Η Ντέμι Λοβάτο έκανε coming out ως non-binary

Η Ντέμι Λοβάτο έκανε coming out ως non-binary
H Ντέμι Λοβάτο σε τελετή βραβείων του Billboard. Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Η Ντέμι Λοβάτο αναγνωρίζεται πια ως μη-δυαδικό άτομο. Το συγκινητικό coming out που έκανε στο Instagram.

Ως ‘Non Binary’ (μη δυαδικού φύλου) ορίζονται εκείνα τα άτομα που δεν οικειοποιούνται αποκλειστικά είτε την αρρενωπότητα είτε την θηλυκότητα του εκάστοτε φύλου. Τα μη δυαδικά άτομα μπορεί να αυτοπροσδιοριστούν έχοντας δύο ή περισσότερα φύλα, ή να είναι τελείως άφυλα ή αλλιώς να έχουν μια ρευστή ταυτότητα φύλου. Αναφέρονται με την ουδέτερη αντωνυμία “αυτοί”.

H pop star Ντέμι Λοβάτο αποφάσισε πως επιθυμεί να προσδιορίζεται με το μη δυαδικό φύλο σύμφωνα με ανακοίνωση της στο Instagram

H Λοβάτο έγραψε στο Instagram “Σήμερα είναι μια μέρα που με χαρά μοιράζομαι ένα μεγάλύτερο κομμάτι της ζωής μου μαζί σας. Με περηφάνια σας λέω ότι αυτοπροσδιορίζομαι ως ‘non binary’ και αναφέρομαι πια στις αντωνυμίες αυτοί/εκείνοι. Αυτή η αποκάλυψη έρχεται ύστερα από αρκετή δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου. Ακόμα μαθαίνω, ακόμα ανακαλύπτω τον εαυτό μου και δεν ισχυρίζομαι πως είμαι ειδική σε κάποιον τομέα”.

Πριν από περίπου δύο μήνες, η Λοβάτο μιλώντας στον Τζόι Ρόγκαν, είχε κάνει coming out ως πανσεξουαλική. Την ίδια εποχή, σε συνέντευξη που είχε δώσει στο EW, την ρώτησαν για τον διαλυμένο αρραβώνα της. Απάντησε πως είναι πολύ gay για να δεσμευτεί με έναν άνδρα “αλλά δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι σε 10 χρόνια. Δεν ξέρω αν θα αλλάξω εγώ ποτέ. Αυτό που ξέρω είναι ότι λατρεύω να αποδέχομαι τον εαυτό μου”. Πρόσφατα είχε αποκαλύψει στους γονείς της πως είναι ‘σεξουαλικά ρευστή’ και μετά προχώρησε στη δημοσιοποίηση της σεξουαλικότητας της, που ονόμασε pansexual. Σήμερα η ‘ρευστότητα’ της σεξουαλικότητας της ορίζεται πια από ένα νέο προσδιορισμό, πέρα από δυαδικές ταυτότητες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα