Demi Lovato: Έκανε coming out ως pansexual

Demi Lovato: Έκανε coming out ως pansexual
Η Demi Lovato 2021 Matt Sayles / Invision/AP

"Είμαι πολύ γκέι για να παντρευτώ έναν άντρα αυτή τη στιγμή", είπε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια σε περιθώριο συνέντευξής της.

Τον πανσεξουαλικό της προσανατολισμό αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο The Joe Rogan Podcast η Demi Lovato, η οποία έγινε ακόμα πιο κατατοπιστική, ως προς το σεξουαλικό της προσανατολισμό, λίγα χρόνια αφότου είχε προσδιοριστεί ως gay.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είπε ότι “όλα είναι ρευστά για μένα αυτή τη στιγμή κι αυτό συμβαίνει γιατί τα προηγούμενα χρόνια ήμουν απόλυτα κλεισμένη στον εαυτό μου”, για να συνεχίσει: “Είμαι πανσέξουαλ. Μου αρέσουν τα πάντα, πραγματικά”.

Μάλιστα, στη συνέχεια εξέφρασε την επιθυμία της να υιοθετήσει, ωστόσο, “δεν ξέρω αν θα καταλήξω με έναν άντρα, άρα δεν μπορώ να δω αυτή τη στιγμή τον εαυτό μου έγκυο”.

H Lovato είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τη σεξουαλικότητά της, αποκαλύπτοντας ότι έχει βγει ραντεβού τόσο με άντρες, όσο και με γυναίκες, αλλά και πως είχε κρύψει για καιρό από τους γονείς της τις σεξουαλικές της προτιμήσεις. “Είμαι πολύ γκέι για να παντρευτώ έναν άντρα αυτή τη στιγμή”, πρόσθεσε όταν κλήθηκε να σχολιάσει τον πρόσφατο αρραβώνα της με τον Max Ehrich.

Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για την πρώτη φορά που ανακάλυψε την κλίση της προς το γυναικείο φύλο, λέγοντας ότι αυτή προήλθε από τη σκηνή της ταινίας “Cruel Intentions” και το φιλί ανάμεσα στις Selma Blair και Sarah Michelle Gellar

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα