Kendrick Lamar: Η μεγάλη επιστροφή με νέο δίσκο – Μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι

Kendrick Lamar: Η μεγάλη επιστροφή με νέο δίσκο – Μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι
Η μεγάλη επιστροφή του Kendrick Lamar Youtube

Ο βραβευμένος με Πούλιτζερ ράπερ, Kendrick Lamar επέστρεψε δυναμικά με ένα νέο τραγούδι, με τίτλο "The Heart Part 5. Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ.

Ο Kendrick Lamar κυκλοφόρησε το πρώτο του νέο σόλο single, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια, το βράδυ της Κυριακής, με τίτλο “The Heart Part 5“. Το τραγούδι έρχεται λίγες μέρες μετά πριν την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του πέμπτου σόλο άλμπουμ του “Mr. Morale & the Big Steppers”, στις 13 Μαΐου.

Το βίντεο ξεκινά με τον βραβευμένο με Πούλιτζερ ράπερ να τραγουδάει μόνος του μπροστά σε μια κόκκινη οθόνη, αλλά περιστασιακά ο ίδιος μετατρέπεται σε διάφορους γνωστούς ράπερ, αλλά και άλλους μαύρους άνδρες που έχουν πεθάνει, με την τεχνική που ονομάζεται deepfake. Συγκεκριμένα, στην οθόνη εμφανίζονται οι Kanye West, Will Smith, Kobe Bryant, OJ Simpson, Jussie Smollett και τέλος ο Nipsey Hussle.

Το βίντεο κλιπ, το οποίο σκηνοθέτησε ο Lamar μαζί με τον μακροχρόνιο συνεργάτη του Dave Free, ξεκινά με μια γραπτή δήλωση “Είμαι. Όλοι μας”, ενώ από κάτω γράφει “Οκλάμα”, ένα όνομα που φαίνεται χρησιμοποιεί ο καλλιτέχνης στις πρόσφατες ανακοινώσεις του για το άλμπουμ.

Οι στίχοι του τραγουδιού ξετυλίγονται γρήγορα, ενώ τα πρόσωπα που εμφανίζονται φαίνεται να συνδέονται με μερικούς από τους στίχους. Για παράδειγμα ο West εμφανίζεται κατά τη διάρκεια μιας αναφοράς σε ένα “διπολικό φίλο“, στη συνέχεια στους στίχους υπάρχει μια αναφορά σε “αλεξίσφαιρα rover” και τότε στην οθόνη φαίνεται το πρόσωπο του O. J. Simpson.

Η μεγαλύτερη αναφορά γίνεται στον Nipsey Hussle, του αείμνηστου ράπερ του Λος Άντζελες, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2019 και ήταν στενός φίλος του Lamar.

Το τραγούδι ξεκινάει με μια προφορική εισαγωγή με τον ράπερ να ευχαριστεί “όλους όσους ήταν μαζί του, όλους τους θαυμαστές του”, προτού ξεκινήσει να τραγουδάει, ενώ τον συνοδεύει τζαζ μουσική και το κομμάτι του Marvin Gaye “I Want You”.

Ο Kendrick Lamar ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο άλμπουμ «Mr. Morale & the Big Steppers» τον περασμένο μήνα, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 13 Μαΐου.

Δείτε το νέο τραγούδι του Kendrick Lamar

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα