Κίνησε η Πωλίνα να πάει στη Eurovision και ήταν ημέρα Μεγάλο Σάββατο

Κίνησε η Πωλίνα να πάει στη Eurovision και ήταν ημέρα Μεγάλο Σάββατο

Κι όμως η τραγουδίστρια είχε επιλεγεί να εκπροσωπήσει τη χώρα στο διαγωνισμό, όμως η ΕΡΤ ακύρωσε την συμμετοχή

Καλεσμένη της εκπομπής ΟΛΑ ΚΑΛΑ, η Πωλίνα, μίλησε για τη μουσική, τα talent show και τις κόντρες της showbiz. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια ανέφερε πως είχε επιλεγεί να συμμετέχει στη Eurovision, όμως τελικά δεν πάτησε ποτέ το πόδι της στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

“Ήταν της μόδας το Μεγάλο Σάββατο να είμαστε όλοι σκεπτικοί” σχολίασε χαριτολογώντας η Πωλίνα στην κάμερα του Μακεδονία TV. Η συμμετοχή της ακυρώθηκε το 1986, καθώς η ΕΡΤ αποφάσισε να μην προβάλει το διαγωνισμό και φυσικά να μην στείλει τραγούδι καθώς η Eurovision συνέπεφτε με το Ορθόδοξο Πάσχα και συγκεκριμένα το Μεγάλο Σάββατο.

“Δεν συμβαίνει και τίποτα το συγκλονιστικό σε αυτούς που πάνε στη Eurovision, εκτός από την Έλενα” σχολίασε επιπλέον η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: “Τότε θεωρούσε η ΕΡΤ ότι το Μεγάλο Σάββατο είναι απαγορευτικό. Ε, το δεχτήκαμε”. Δείτε τις δηλώσεις της:

Η Ελλάδα το 1986 είχε δηλώσει αρχικά συμμετοχή (είχε μάλιστα κληρωθεί να εμφανιστεί στη 17η θέση) και θα είχε εκπροσωπηθεί με το τραγούδι Βάγκον Λι (Πωλίνα), αποσύρθηκε όμως όταν η ΕΡΤ διαπίστωσε ότι η διοργάνωση είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Μεγάλο Σάββατο.

Δείτε το κομμάτι που

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα