Maneskin: Λογοκρισία για την ημίγυμνη εμφάνιση του Damiano στη σκηνή των MTV VMAs 2022

Maneskin: Λογοκρισία για την ημίγυμνη εμφάνιση του Damiano στη σκηνή των MTV VMAs 2022
YouTube

Έξαλλοι οι θαυμαστές των Maneskin "τα έβαλαν" με την τηλεοπτική κάλυψη του MTV, που "πετσόκοψε" τα καλύτερα... σημεία της εμφάνισής τους.

Οι Maneskin έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση στα MTV VMAs το βράδυ της Κυριακής, 28 Αυγούστου, όπου ερμήνευσαν το νέο τους τραγούδι ‘Supermodel’. Η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων έγινε στο Newark του New Jersey, στο Prudential Center, και παρουσιαστές ήταν οι: Nicki Minaj, Jack Harlow και LL Cool J.

Μία από τις πιο δυνατές εμφανίσεις της βραδιάς ήταν εκείνη των Ιταλών ρόκερς Maneskin, που έφεραν την εκρηκτική τους ενέργεια πάνω στη σκηνή. Κάτι όμως δεν πήγε καλά στην τηλεοπτική κάλυψη της εμφάνισης.

Το προκλητικό δερμάτινο “παντελόνι” του Damiano – που άφηνε όλο το πίσω μέρος ακάλυπτο – μάλλον σόκαρε τους τηλεοπτικούς σκηνοθέτες που άρχισαν να δείχνουν … πλάνα της αίθουσας αντί για την εμφάνιση του συγκροτήματος.

Δεν ήταν, όμως, μόνο ο Damiano που έκανε “τα δικά του” . Η μπασίστρια Victoria De Angelis έδειξε το στήθος της κατά τη διάρκεια του Supermodel κάτι που ενθουσίασε τους φανς της μπάντας, αλλά όχι και τους διοργανωτές. Πάντως στο βίντεο της μετάδοσης οι τηλεθεατές κατέληξαν να βλέπουν “με το κυάλι” γενικά πλάνα της σκηνής για περίπου 40 δευτερόλεπτα, ενώ ο Damiano και η παρέα του “έκαιγαν” τη σκηνή. Το συγκρότημα κέρδισε βραβείο για το “best alternative video” με το ‘I Wanna Be Your Slave’.

Και το ερώτημα παραμένει για τους φανς του συγκροτήματος, που “ξεσπάθωσαν” στα social media κατά των διοργανωτών. Δεν γνώριζαν ότι ο Damiano θα ανέβει στη σκηνή ντυμένος προκλητικά: Δεν ήταν κάπως υποκριτική η επιλογή να κόψουν τα επίμαχα πλάνα, δείχνοντας μία γενική αποψη του venue; Ποιο ήταν το πρόβλημα;

Θα ήταν ή πιο εκπληκτική περφόρμανς της χρονιάς, αν δεν την είχαν λογοκρίνει“” έγραψε ένας χρήστης στο Twitter.

Γ@μώτο τα VMAs λογόκριναν τους Maneskin που είναι τόσο σέξι“, έγραψε ένας άλλος.

Καταστρέψατε την εμφάνιση των Maneskin, γιατί;” έγραψε ενας τρίτος.

Δείτε την εμφάνιση των Maneskin στα VMAs 2022

Στην κούρσα των νικητών ηγήθηκαν οι: Harlow, Lil Nas X, Taylor Swift και Harry Styles, ενώ αίσθηση προκάλεσαν και οι δηλώσεις της κορυφαίας ράπερ Nicki Minaj, η οποία συμπληρώνοντας πάνω από μια δεκαετία επιτυχημένης πορείας στη μουσική βιομηχανία τόνισε: “Μακάρι να ήταν εδώ η Whitney Houston και ο Michael Jackson. Εύχομαι οι άνθρωποι να είχαν αντιληφθεί την αξία τους αλλά και τα όσα περνούσαν. Εύχομαι οι άνθρωποι να λάμβαναν σοβαρά υπόψιν τα θέματα ψυχικής υγείας ακόμα και όταν αυτά αφορούν αυτούς για τους οποίους πιστεύετε ότι έχουν την τέλεια ζωή” .

Η Taylor Swift ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου με τίτλο “Midnights”. Η τραγουδίστρια κέρδισε το κορυφαίο βραβείο των MTV VMA’s για το καλύτερο βίντεο κλιπ για το τραγούδι “All Too Well” , αλλά οι θαυμαστές της περισσότερο ενθουσιάστηκαν με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου της δίσκου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα