“Μαύρο” στην ταινία για τη ζωή της Μαντόνα – Κρίμα οι εξαντλητικές πρόβες της Τζούλια Γκάρνερ

“Μαύρο” στην ταινία για τη ζωή της Μαντόνα – Κρίμα οι εξαντλητικές πρόβες της Τζούλια Γκάρνερ
Madonna - Julia Garner AP Photo/Michael Sohn - Taylor Jewell/Invision/AP IMAGES

H ταινία για τη ζωή της Μαντόνα "μπήκε στον πάγο", μετά την ανακοίνωση για την παγκόσμια περιοδεία της. Μάταια τα εξαντλητικά casting και οι πρόβες νύχτα μέρα.

Η πολυαναμενόμενη ταινία για τη ζωή της βασίλισσας της ποπ Μαντόνα (Madonna) – σε δικό της σενάριο, παραγωγή και σκηνοθεσία – με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Τζούλια Γκάρνερ (Julia Garner) ακυρώθηκε μετά την ανακοίνωση της παγκόσμιας περιοδείας της τραγουδίστριας.

Η ταινία, η οποία βρισκόταν σε εξέλιξη από το 2020 από την Universal Pictures, είχε προσωρινό τίτλο “Little Sparrow” και είχε προκαλέσει έντονη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της εξαντλητικής διαδικασίας κάστινγκ, η οποία έμεινε γνωστή ως “Madonna bootcamp

Περιλάμβανε “εξαντλητικές” πρόβες χορού έως και 11 ώρες την ημέρα, καθώς και ανάγνωση κειμένου μπροστά στη Μαντόνα και τη διευθύντρια διανομής.

Γιατί “μπαίνει στον πάγο” η ταινία για τη ζωή της Μαντόνα

Madonna Charles Sykes/Invision/AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η Universal αποσύρθηκε μετά την ανακοίνωση της Μαντόνα για την περιοδεία της. Σημειωτέον τα εισιτήρια για τις συναυλίες της στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Λονδίνο εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά.

Ωστόσο πηγές δήλωσαν στο “Hollywood Reporter” ότι η ακύρωση της ταινίας είχε αποφασιστεί στα τέλη του περασμένου έτους. Εκπρόσωποι της Μαντόνα, της Γκάρνερ και της Universal Pictures αρνήθηκαν να σχολιάσουν το θέμα.

Πηγές δήλωσαν στο Variety ότι η σταρ εξακολουθεί να θέλει να γυρίσει την ταινία για τη ζωή της, παρά την ματαίωση από την Universal. Η ποπ σταρ θα επικεντρωθεί στην περιοδεία της και – όπως αναφέρουν πηγές – θα το “ξαναπιάσει” από εκεί που το άφησε.

Pop star Madonna performs during her "Sticky and Sweet" tour concert at Rome's Olympic stadium, Saturday, Sept. 6, 2008. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP Photo/Gregorio Borgia

Τον Σεπτέμβριο του 2020 όταν η ταινία είχε πρωτοανακοινωθεί η Μαντόνα είχε πει: “Θέλω να μεταφέρω στην οθόνη το απίστευτο ταξίδι που μου πρόσφερε η ζωή σαν καλλιτέχνης, σαν μουσικός, σαν χορεύτρια – σαν άνθρωπινο πλάσμα, που προσπάθησε να βρει το δρόμο του στον κόσμο.

Το φιλμ θα επικεντρώνεται στη μουσική που με έκανε να συνεχίζω και στην τέχνη που με κράτησε ζωντανή. Υπάρχουν πολλές ανείπωτες και εμπνευσμένες ιστορίες και ποιος είναι ο καλύτερος να τις πει παρά εγώ η ίδια. Είναι σημαντικό να μοιραστώ το “τρενάκι του λούνα παρκ” της ζωής μου με τη δική μου φωνή και όραμα.”

Η Madonna Joel Ryan/Invision/AP

Η τραγουδίστρια ξεκινά την “Celebration Tour” από τις 15 Ιουλίου και εκεί αναμένεται να ξεδιπλώσει την τεράστια λίστα των επιτυχιών της. Το ποπ είδωλο θα αποτίσει φόρο τιμής στη Νέα Υόρκη, την πόλη από την οποία ξεκίνησε η καριέρα της στη μουσική.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα