“The Celebration Tour”: Η Madonna ανακοίνωσε παγκόσμια περιοδεία για τα 40 χρόνια καριέρας

“The Celebration Tour”: Η Madonna ανακοίνωσε παγκόσμια περιοδεία για τα 40 χρόνια καριέρας
Η Madonna AP Photo/Kin Cheung

Η Madonna επιτέλους ανακοίνωσε τις ημερομηνίες του "Madonna: The Celebration Tour", μέσα από ένα viral βίντεο στα social media.

Η Madonna (Μαντόνα) ανακοίνωσε την Δευτέρα μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία για τα 40 χρόνια μουσικής καριέρας, το “The Celebration Tour”, το οποίο σύμφωνα με το site της θα μας ταξιδέψει στο καλλιτεχνικό ταξίδι της τραγουδίστριας.

Η ανακοίνωση της περιοδείας ήταν αναμενόμενη καθώς η Madonna είχε δηλώσει πρόσφατα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, πως έρχονται μεγάλα νέα.

“Είμαι ενθουσιασμένη που θα εξερευνήσω όσο το δυνατόν περισσότερα τραγούδια με την ελπίδα να δώσω στους θαυμαστές μου το σόου που περίμεναν”, είπε η Madonna σε μια δήλωση.

Στο βίντεο της ανακοίνωσης συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο κωμικός Judd Apatow, ο ηθοποιός Jack Black, ο ράπερ Lil Wayne, o dj Diplo, ενώ το πεντάλεπτο σποτ κορυφώνεται με την κωμικό Amy Schumer να προκαλεί τη Μαντόνα να ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών σε μια παγκόσμια περιοδεία.

Η τραγουδίστρια φαίνεται να ανταποκρίνεται στην πρόκληση, ξεκινώντας από τις 15 Ιουλίου, με μια περιοδεία που θα ξεδιπλώσει την τεράστια λίστα των επιτυχιών της. Το ποπ είδωλο θα αποτίσει φόρο τιμής στη Νέα Υόρκη, την πόλη από την οποία ξεκίνησε η καριέρα της στη μουσική.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα