Μηδενικά εισιτήρια από την Viva για την συναυλία του Jose Carreras

Ο διάσημος Τενόρος Jose Carreras
Ο διάσημος Τενόρος Jose Carreras AP

Μετά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε η εταιρεία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ, η Viva θα διαθέσει νέα εισιτήρια μηδενικής αξίας σε όσους παρακολουθήσουν την συναυλία του Jose Carreras.

Λύση στο οικονομικό αδιέξοδο της εταιρείας ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ, σε σχέση και με την συναυλία του Jose Carreras δίνει η Viva. Ειδικότερα και όπως ανακοινώθηκε "λίγες μέρες μετά τη μοναδική συναυλία του Bryan Adams που πραγματοποιήθηκε με την οικονομική υποστήριξη του ομίλου Viva και την οποία απόλαυσαν 10.000 θεατές, η Viva θα πραγματοποιήσει τη συναυλία του μεγάλου Ισπανού τενόρου έχοντας στόχο η περιοδεία του πασίγνωστου καλλιτέχνη, για την οποία έχει ανακοινώσει εξαρχής ότι η Ελλάδα αποτελεί τον τελικό προορισμό, να κλείσει με απόλυτη επιτυχία και να μείνει αξέχαστη στο ελληνικό κοινό".

Όπως είναι γνωστό τη διοργάνωση των δύο συναυλιών αρχικά είχε αναλάβει η εταιρία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ η οποία δήλωσε πως λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να τις πραγματοποιήσει και να καλύψει τα σχετικά κόστη, παρακρατώντας ωστόσο παρανόμως τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που είχε εισπράξει από τους καταναλωτές κατά την προπώληση των εισιτηρίων.

"H Viva για να αποφύγει την ακύρωση των συναυλιών και την απογοήτευση του κοινού και των καλλιτεχνών, αποφάσισε να πραγματοποιήσει τις εκδηλώσεις αναλαμβάνοντας το οικονομικό κόστος και έχοντας στο κομμάτι της διοργάνωσης την υποστήριξη του Ομίλου Gazarte" συμπλήρωσε η εταιρεία, διευκρινίζοντας ότι "ο Όμιλος Viva θα διαθέσει νέα εισιτήρια μηδενικής αξίας στους 3.200 πελάτες που είχαν προμηθευτεί ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους στα στοιχεία του αρχικού διοργανωτή, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συναυλία. Επίσης η εταιρία έχει ήδη διαθέσει ηλεκτρονικά 2.500 εισιτήρια μηδενικής αξίας με μοναδικό αντίτιμο την οικονομική συνεισφορά των 7€ ως ΔΩΡΕΑ, ποσό το οποίο θα αποδοθεί εξ’ ολοκλήρου στο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» για να εξυπηρετήσει τους φιλανθρωπικούς σκοπούς του.

Η παραπάνω ενέργεια είναι διαθέσιμη από τη Viva για κάθε κοινωφελή οργανισμό που επιθυμεί να ενισχυθεί οικονομικά και προσκαλεί όλους να προχωρήσουν σε επικοινωνία μαζί της".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Jose Carreras
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Bryan Adams: Το "Greeks Wanna Rock", μιας αξέχαστης συναυλίας στο ΟΑΚΑ

Bryan Adams: Πώς παραλίγο να ακυρωθεί η συναυλία στο ΟΑΚΑ – Ο ρόλος της Viva

SHARE:

24Media Network