Νέος χώρος λόγω μεγάλης ζήτησης για τη συναυλία των Disturbed

Οι Disturbed σε παλαιότερη συναυλία τους
Οι Disturbed σε παλαιότερη συναυλία τους AMY HARRIS/INVISION/AP

Στην Πλατεία Νερού θα διεξαχθεί τελικά η πολυαναμενόμενη συναυλία των Disturbed που θα είναι και η πρώτη τους στην Ελλάδα.

Η πολυαναμενόμενη πρώτη συναυλία των Disturbed στη χώρα μας μεταφέρεται σε νέο, μεγαλύτερο χώρο! Το Κλειστό Φαλήρου αποδείχτηκε μικρό για να χωρέσει τους χιλιάδες fans της μπάντας, όπως φαίνεται από την μέχρι τώρα προπώληση και την αυξανόμενη ζήτηση των εισιτηρίων.

Η Αμερικανική μπάντα, μία από τις κορυφαίες και πιο επιτυχημένες της σκηνής του μοντέρνου metal, θα εμφανιστεί την Κυριακή 30 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Ολα τα πωληθέντα εισιτήρια ισχύουν κανονικά.

ADVERTISING

Η προπώληση συνεχίζεται στα 40 (γενική είσοδος) και τα 80 ευρώ (VIP) Να θυμίσουμε πως κατά την είσοδό σας στο φεστιβάλ θα σας δοθεί δωρεάν έγχρωμο αναμνηστικό hard copy εισιτήριο! Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση των ονομάτων που θα πλαισιώσουν την αμερικανική μπάντα.

www.releaseathens.gr

https://www.facebook.com/releaseathens/

Διάθεση: Τηλεφωνικά / στο 11876 Online / www.viva.gr / www.fuzzclub.gr

Φυσικά σημεία / στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

SHARE:

24Media Network