Ο ακαταμάχητος Mario Biondi επιστρέφει με τζαζ ιστορίες από τη Σικελία

Ο ακαταμάχητος Mario Biondi επιστρέφει με τζαζ ιστορίες από τη Σικελία
O Mario Biondi Massimo Renna

Το αθηναϊκό κοινό τον αποθέωσε το 2019 στο Ηρώδειο και ο σαγηνευτικός Ιταλός ερμηνευτής έρχεται ξανά στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες.

Μετά τη συγκλονιστική και καθηλωτική sold out εμφάνισή του στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού το 2019, ο διεθνούς φήμης ερμηνευτής και λάτρης της Ελλάδας Mario Biondi επιστρέφει στη χώρα μας για δύο μαγικές συναυλίες– τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στο Θέατρο Παλλάς, και την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο Μέγαρο Μουσικής.

Η σπουδαία πορεία του Mario Biondi ξεκίνησε το 2004 και ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας του, για να φτάσει να χαρακτηριστεί από πολλούς ως “ο νέος Barry White” – με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι τον αποκαλούν και “the very white Barry White” (τον πολύ… λευκό Μπάρι Γουάιτ).

Η μοναδική φωνή, αλλά και οι ερμηνείες του, μιλούν από μόνα τους και είναι αρκετά για να καταλάβει κανείς πως ο Mario Biondi δικαίως κατέχει μια θέση στο πάνθεον των μεγάλων καλλιτεχνών της jazz, της soul, της funk, της pop… της μουσικής γενικότερα!

Μεγάλωσε στη Σικελία σε μία οικογένεια με μεγάλη αγάπη στη μουσική. Ο πατέρας του και η γιαγιά του ήταν επαγγελματίες τραγουδιστές και εκείνος ερωτεύτηκε πολύ γρήγορα αυτή την πηγαία μορφή έκφρασης.

Γεννήθηκε στην Κατάνια και μαζί με τον πατέρα του, Stefano Biondi, ξεκίνησε να τραγουδάει σε μικρές χορωδίες, σε εκκλησίες, φεστιβάλ και σε… πλατείες της Σικελίας! Το 2006 έγινε ευρέως γνωστός μετά το άλμπουμ “Handful of Soul”. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με τον Αμερικανό θρύλο Ray Charles και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως οι: Chaka Kahn, Michael Bolton, Incognito και The Crusaders.

O Mario Biondi Massimo Renna

Σημαντικός σταθμός στη μέχρι τώρα πορεία του είναι η συνεργασία του με τον παγκοσμίως γνωστό δημιουργό και συνθέτη Burt Bacharach, ενώ η καλλιτεχνική του συνάντηση με τον βετεράνο της soulful house σκηνής, Dimitri From Paris, τον έφερε σε επαφή με ένα ευρύτερο ακροατήριο, το οποίο τον αγκάλιασε και έκτοτε τον ακολουθεί πιστά.

Το νέο άλμπουμ του με τίτλο “Romantic” είναι μία ωδή στον ρομαντισμό και τους νοσταλγικούς ήχους των 70s. Το άλμπουμ περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Maurizio Fabrizio και Lina Sastri, καθώς και ένα νοσταλγικό τραγούδι από τη Σικελία γραμμένο από τον πατέρα του.

Έχω μία μεγάλη οικογένεια” έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο Biondi, που το 2020 απέκτησε την ένατη κόρη του! “Το να φροντίζω για το μονοπάτι της ζωής κάθε παιδιού μου ξεχωριστά είναι μία πραγματική πρόκληση. Όλα τα μέλη της οικογένειάς μας αγαπούν τη μουσική και πάντα μοιράζομαι ό,τι γράφω με τα παιδιά μου, δείχνοντάς τους όλη την προσωπικότητά μου και τη δουλειά μου“.

Ο Μario Biondi έρχεται τον Οκτώβριο στην Ελλάδα για να ταξιδέψει το ελληνικό κοινό στη ζηλευτή εποχή των μεγάλων music halls, σε δύο μοναδικές βραδιές, γεμάτες soul ιστορίες, πάθος, πλούσιες ενορχηστρώσεις και τη βαθιά, αισθαντική και ερωτική χροιά της φωνής του, που πάντα μας μαγνητίζει!

Info: 10/10: Αθήνα, Θέατρο Παλλάς και 11/10: Θεσσαλονίκη, Μέγαρο Μουσικής // Ώρα έναρξης: 21.00.

Εισιτήρια: Αθήνα – Θέατρο Παλλάς – Ζώνη Γ: 25 ευρώ, Ζώνη Β: 35 ευρώ, Ζώνη Α: 45 ευρώ, Διακεκριμένη Ζώνη: 60 ευρώ, VIP: 80 ευρώ.

Θεσσαλονίκη – Μέγαρο Μουσικής – Ζώνη Γ: 15 ευρώ, Ζώνη Β: 25 ευρώ, Ζώνη Α: 35 ευρώ, Διακεκριμένη Ζώνη: 45 ευρώ, VIP: 60 ευρώ. Η προπώληση έχει ξεκινήσει: Ηλεκτρονικά: viva.gr, Τηλεφωνικά: 11876, Φυσικά Σημεία: Viva Spots. Η προπώληση έχει ξεκινήσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version