Πέταξαν κοτομπουκιές στον Harry Styles επί σκηνής – Εσώρουχα, λουκάνικα και άλλα περίεργα που έχουν εκσφενδονιστεί σε live

Πέταξαν κοτομπουκιές στον Harry Styles επί σκηνής – Εσώρουχα, λουκάνικα και άλλα περίεργα που έχουν εκσφενδονιστεί σε live
Ο Χάρι Στάιλς 2022/Charles Sykes/Invision/AP

Στον Χάρι Στάιλς πέταξαν κοτομπουκιές, στη Lady Gaga λουκάνικα και κάποιος κόντεψε να βγάλει το μάτι του David Bowie με ένα "ιπτάμενο" γλειφιτζούρι.

Αντί για… τσίπουρα, μπίρες, άδεια μπουκάλια με νερό και παγάκια, που έχουν “πετάξει” κατά καιρούς πάνω από τα κεφάλια μας κατά τη διάρκεια συναυλιών στην Ελλάδα, ο Harry Styles “αντιμετώπισε” κάτι τελείως διαφορετικό πάνω στη σκηνή του Madison Square Garden, το Σάββατο 27 Αυγούστου.

Ο Harry φαίνεται ότι ενώ τραγουδούσε “έφαγε στο κεφάλι”… κοτομπουκιές και μάλιστα κρύες.Πολύ ενδιαφέρον, πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση” είπε ο τραγουδιστής που είναι vegetarian και τα κοτόπουλα τα προτιμάει… ζωντανά! “Ποιος πέταξε την κοτομπουκιά;” διερωτήθηκε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του.

Δεν τρώω κοτόπουλο” είπε, “δεν τρώω κρέας” και “επέστρεψε” την κοτομπουκιά στο κοινό. Μετά πήρε και τη δεύτερη στα χέρια του και είπε σαρκάζοντας: “Πρώτα από όλα, αυτή είναι κρύα, και υποθέτω ότι είναι πολύ παλιά”.

Πάρτην πίσω, αλλά μην τη φας. Τώρα έπεσε κάτω στο πάτωμα. Μην την ψάχνεις, θα σου φέρουμε άλλη κοτομπουκιά” είπε ο τραγουδιστής κάνοντας πλάκα με το κοινό.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ενώ βρίσκεται στη σκηνή προσγειώνονται δίπλα του περίεργα αντικείμενα από το κοινό, είτε σε υγρή είτε σε στέρεη μορφή!

Περίεργα πράγματα που έχει πετάξει το πλήθος στη σκηνή συναυλιών

Διαβάζοντας στο ranker.com τα πιο παράξενα πράγματα που έχει πετάξει το κοινό στη σκηνή γνωστών συναυλιών ανακαλύψαμε ότι την εποχή που ο Harry Styles τραγουδούσε στους “One Direction”, το 2012 “έφαγε στο κεφάλι” ένα μάτσο ταμπόν. Ευτυχώς ήταν αχρησιμοποίητα!

Ο θαυμαστής του Harry που πέταξε κοτομπουκιά, πήγε το θέμα ένα βήμα παραπέρα από τον θαυμαστή του Alice Cooper που του πέταξε ζωντανό κοτόπουλο. Ένας μύθος γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1969 στο Toronto Peace Festival, όπου το κοινό του ροκστάρ πέταξε ένα ζωντανό κοτόπουλο στη σκηνή. Ο Alice είχε πει: “Είμαι από το Ντιτρόιτ. Δεν είχα βρεθεί ποτέ σε φάρμα. Απλώς σκέφτηκα: Έχει φτερά, είναι πουλί, μπορεί να πετάξει. Οπότε το πέταξα στον αέρα. Αλλά αντί το κοτόπουλο να ανοίξει φτερά και να πετάξει, όπως περίμενε – ‘έσκασε’ πάνω στο κοινό“. Την επόμενη μέρα οι εφημερίδες είχαν πρωτοσέλιδα: “Ο Άλις Κούπερ έσφαξε ένα ζωντανό κοτόπουλο στη σκηνή, το έκοψε κομμάτια, δάγκωσε το κεφάλι του“.

Ο Άλις Κούπερ AP Photo

Το ζωντανό κοτόπουλο, ίσως, είναι καλύτερο από τα λουκάνικα που έχουν πετάξει στην Lady Gaga. Ίσως ορμώμενος από το φουστάνι με ωμό κρέας που φόρεσε η ποπ σταρ, κάποιος σε συναυλία στην Βαρκελώνη της πέταξε λουκάνικα στη σκηνή. Η Gaga εννοείται δεν πτοήθηκε διόλου!

Το πλήθος πήγε να κάνει μία γλυκιά χειρονομία στον David Bowie και κόντεψε να του βγάλει το μάτι! Σε συναυλία του στο Όσλο της Νορβηγίας ένα γλειφιτζούρι κόντεψε να του κάνει μεγάλη ζημιά. Τουλάχιστον ήταν το “κακό μου μάτι” φαίνεται να είπε ο Bowie.

Ο David Bowie στο Hartford το 1995 Bob Child/AP Photo


Στις 20 Ιανουαρίου 1982, σε συναυλία στο Des Moines, ο Ozzy Osbourne δάγκωσε και αποκεφάλισε μια νυχτερίδα. Προς υπεράσπισή του, θεώρησε ότι ήταν ψεύτικη και του την πέταξαν από το κοινό. Κάποιοι λένε ότι ήταν νεκρή, ανάμεσα σε αυτούς και το άτομο που υποστηρίζει ότι την πέταξε, αν και ο Ozzy το έχει αρνηθεί στο παρελθόν, λέγοντας πως ήταν ζωντανή και τον δάγκωσε κιόλας. Ο Ozzy κατέληξε προληπτικά στο νοσοκομείο και ένας μύθος γεννήθηκε. Στην αυτοβιογραφία του ο Ozzy είπε ότι η νυχτερίδα έχει χάλια γεύση.

Ο Όζι Όσμπορν AP Photo


Ο Tom Jones είναι μάλλον από τους … τυχερούς, αφού σε συναυλία του πετούσαν γυναικεία εσώρουχα, σε αντίθεση με τους Smash Mouth που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν βροχή από κομμάτια ψωμιού στη σκηνή. Έξαλλος ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Steve Harwell κόντεψε να παίξει ξύλο με το κοινό για λίγο… ψωμάκι.

Ο Μικ Τζάγκερ με τους Rolling Stones σε performance στο San Francisco. 1972 /AP Photo


. Οι Rolling Stones στις 24 Ιουλίου του 1978 στο Anaheim, στην Καλιφόρνια, δεν ήταν στα κέφια τους. Οι παρευρισκόμενοι που ήθελαν να “ξυπνήσουν” την κατάσταση, άρχισαν να πετούν παπούτσια στον Μικ Τζάγκερ, ο οποίος αναφώνησε εκνευρισμένος “αν είναι να πετάτε παπούτσια τα θέλω όλα“. Έτσι κι έγινε, καθώς όλο το στάδιο άρχισε να πετάει στη σκηνή εκατοντάδες παπούτσια. Οι Stones επέστρεψαν λίγο πιο θερμοί και όλοι έφυγαν χαρούμενοι, αλλά… ξυπόλυτοι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα