Ρέκβιεμ για ένα όνειρο: Οι Kronos Quartet τίμησαν την 20η επέτειο της ταινίας με ένα συγκλονιστικό βίντεο

Ρέκβιεμ για ένα όνειρο: Οι Kronos Quartet τίμησαν την 20η επέτειο της ταινίας με ένα συγκλονιστικό βίντεο

Μπορεί να έχουν περάσει 20 χρόνια από το έτος που πρωτοκυκλοφόρησε "Το Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο", ωστόσο το κομμάτι παραμένει πέρα για πέρα ανατριχιαστικό και δυναμικό.

Σε ένα συγκλονιστικό βίντεο που δημοσίευσαν στο Youtube, οι Kronos Quartet ερμήνευσαν το κομμάτι – σήμα κατατεθέν της ταινίας “Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο” του Ντάρεν Αρονόφσκι, με αφορμή την 20η επέτειο από την ημέρα που κυκλοφόρησε το φιλμ.

Το συγκεκριμένο soundtrack, ένα από τα πιο δημοφιλή μουσικά κομμάτια, με τον Clint Mansell να υπογράφει τη σύνθεση, συγκλονίζει και 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας παραμένει απίστευτα δυναμικό και υπέροχο.

Η ταινία πραγματεύτει το θέμα του εθισμού ακολουθώντας τη διαδρομή τεσσάρων προσώπων στον εφιαλτικό κόσμο των εξαρτήσεων. Κάθε χαρακτήρας έχει το δικό του ναρκωτικό, που τον οδηγεί σε μία δική του “κόλαση”. Όλοι όμως έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: την κατάρρευση του Αμερικανικού Ονείρου.

Το “δώρο” που έκαναν στους φανατικούς της ταινίας οι Kronos Quartet είναι πέρα για πέρα συγκλονιστικό και αδιαμφισβήτητα αξίζει να το ακούσει κανείς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα