Ρεβεγιόν στο MEGA με νέο τραγούδι από τον Αντώνη Ρέμο

Ρεβεγιόν στο MEGA με νέο τραγούδι από τον Αντώνη Ρέμο
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με τον Αντώνη Ρέμο στο MEGA

Ο Αντώνης Ρέμος ερμηνεύει το νέο του τραγούδι με τίτλο "Όταν Σε Ρωτήσανε", που θα ακούσουμε απόψε στον πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με τη Ρούλα Κορομηλά στο MEGA.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά προσκαλούν όλους τους τηλεθεατές σε ένα ξεχωριστό πρωτοχρονιάτικο πάρτι απόψε στις 21:50 στο MEGA για να καλωσορίσουμε το 2021 με μία καρδιά γεμάτη αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία.

Λίγες ώρες πριν την προβολή της εκπομπής, ακούμε τον μοναδικό Αντώνη Ρέμο να ερμηνεύει το νέο του τραγούδι με τίτλο “Όταν Σε Ρωτήσανε” σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Νίκου Μωραΐτη, το οποίο θα ακουστεί στο ιδιαίτερο ρεβεγιόν που έχει ετοιμάσει για την υποδοχή του νέου έτους.

Αυτή την ιδιαίτερη για όλους μας Πρωτοχρονιά, ο Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί, μοναδικές συναντήσεις με εκλεκτούς φίλους και πολλές εκπλήξεις. Καλεσμένος και ο Κώστας Μακεδόνας που μαζί με τον Αντώνη Ρέμο θα ερμηνεύσουν κλασικά και αγαπημένα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία! Στην παρέα τους και η Στεφανία Ρίζου.

Από αυτό το ρεβεγιόν δε θα λείψει κανείς. Παρέα θα ευχηθούμε το 2021 να είναι μια χρονιά καλύτερη, πιο αισιόδοξη και ελπιδοφόρα αφού αυτή που αποχαιρετάμε είχε «…στιγμές που η αλήθεια έμοιαζε ψέμα».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα